yavrusincabim1807 MelteM2cck Onuda gördüm internette ondanda alıp deneyim çok teşekkür ederim canım 🫶🏼
MF0127 yavrusincabim1807 evet olur canım normalde bile oluyor sütyen takmayınca hamilelikte zaten büyüyüp şekil değiştirdiği için çok daha fazla sarkma ihtimali.
Yorgunanneee21 yavrusincabim1807 hamileyken değil de emzirirken 2 sene boyunca taktım ama emzirmeyi bırakınca yine sarktı 🤷🏻♀️
MF0127 yavrusincabim1807 ama emzirme atleti flan topluyor ona bir şey diyemem hiç bir şey takmazsan sarkar
_Tazeanne Sütyensiz hayat düşünemiyorum 🤣 her gün takarım sadece son haftalarda göğüslerim çok ağrıdığı için pedli yarım atlet giyiyorum o kadar
MelteM2cck Ozgekckm ben ilk kızımı 2 sene emzirdim goguslerimde sarkma yaşamadım. Sütü olup da emzirmeyenler sarkma yaşıyor bu bi gerçek
Ozgekckm MelteM2cck aa onu düşünmedim evet bende 2 yaşını 3-4 ay geçmişti öyle biraktirdim ve dediğiniz gibi sarkmadi
_Tazeanne yavrusincabim1807 ya petli yarım atletler de çok rahat bu aralar onu takıyorum sütyen takamıyorsanız ona bakın
MelteM2cck Ozgekckm sütü olup da 3-5 ay emzirip bırakanlar üşenen anneler var. Onların göğüsleri sarkiyo çünkü Süt pörsütüyor göğüsü
MelteM2cck yavrusincabim1807 doktorum uyarmıştı beni. Gerçekten 2 sene emzirdim artık goguslerimde Süt olmuyordu bağlılık emmesiydi kızımın. Sonra bırakınca eski formuna döndü göğüsüm. İlk hamileligim önce 80 beden takiyordum sutyeni. 8 sene sonra 2.hamileligim 80 bedenle hamile kaldım 😉
nuraysrhn yavrusincabim1807 alıstirma südyenleri war onlardan takıorum dısardada ewdede hic cikartmiorum 🙃
Rbytkn yavrusincabim1807 zaten emzirme döneminde sütyen takılmıyor ki emzirmek imkansız onunla çok ugrastirici ve bebek yerleşmiyor düzgünce yani yumuşak bsy takılıyor genelde yarım atlet gibi gibi Ama sarkma her türlü oluyor emzirmeden sonra 🙈 Eğer takıntılı iseniz emzirme döneminden sonra destekli sütyen takmaktan başka çare yok gibi 😆
nuraysrhn yavrusincabim1807 yarim atlet tarzinda petleri war südyen takamıorum ben artik bunlara çok rahatım yok gibi
Rbytkn nuraysrhn yavrusincabim1807 bende aynısını kullanıyorum, doğumdan sonra bir büyüğünü aldım çok sıkmıyor tüm salaş da durmuyor ben rahatım 👍🏻 nuraysrhn