Merve_3351 ponck-123 Şehir değiştirdim evlenince cayma bedeli istediler hem avukata vericez dediler bende bu benim numaram ulaşamasaniz bir numarada verirym ordan arasın avukatiniz dedim:)
Meriioo Merve_3351 istanbuldayım, kaç tane kuaföre sordum hepsinde hemen hemen aynı ya. 10 tl altı üstü hep. Bide ben lazer yaptırmıştım, azıcık bişey çıkıyor ona da o kadar para vermek üzüyor valla bazen 😂
bbaby44 Kubra-1997 bende de durum ayni yuhhh yani derecesi hatta.. epilasyon aletini almayi dusunuyorum agdaya verdigim parayla kac kere onu alirdim tüyler de bitmiş olurdu şimdiye
Kubra-1997 bbaby44 Epilasyon aletim var ama hem çok acıyor hemde çok hızlı çıkıyor ve tüylerimi kırıyor 🫣
Demetrana Kubra-1997 Yuhhh bende doğumdan iki gün önce giderim dedim ama yok o kadar para veremem daha önce lazere gitmiştim o yüzden çok az çıkıyor ne olur ne olmaz görmem diye gideyim demiştim
Demetrana nurcan05 3 yıl önce 10 seans lazer bikini bölgesi için 600 TL vermiştim şimdi o fiyata ağda yapıyorlarmış şaka gibi yaa