Hayat31 karaguzelirem_ bende geçen ombre istedim yapsınlar. 1800 dedi kısacık saçlarıma. Koyu kestane rengiydi saçım. Geldim eve 2tane boya aldım kendim boyadım rengi açıldı güzel oldu. Bide gittim kaynakcima önlere 2tanede sarı taktırdım oldu sana ombre 😂 gören herkes ombre mi diyor😂
karaguzelirem_ Buseirgit yok ya ben gemileri yaktım boyatıcam 😂 ama sonra düşünüyorum bi taraftan da yıkanıp akacak gerek var mı 🙄🤷🏻♀️
Kubra-1997 Buseirgit bende şok marketten aldığım siyah boyayla boyadım tesettürlü olmanın avantajları 😀😀
Kubra-1997 Kub7a Öyle becerikli insanlar yok malesef ben başkasına yapabilirim ama kolum her yerime yetişmiyor 😀🫣
Kubra-1997 Buseirgit Olsun yine de canın istiyosa boyat o gram belki satılır ama boya bi süre senle kalır 😀😀
Kubra-1997 Oztrksadiye Yapılan emek verilen işe tabiki helali hoş olsun Ama gerçekten yazık bazı insanların hiç acımasu yok 🫣
Ebruarss Kubra-1997 ben gebelikten önce epilasyona.gidiyordum senelerce de.gittim vücudumda çok tüy yok hamileliğe.bagli genital bölgemde çıktı saolsun kocam alıyor onu da şıp şak
Ebruarss Kubra-1997 öğrendi napsin birbirimizi hallediyoruz mecburen kasımı bile almak istiyor da ona ben cesaret edemiyorum
Ahsen-Hamza Hayat31 gilette marka jilet 🪒 kadınlara özel kesinlikle tavsiyem :) 10 yıldır kullanıyorum ne kıllarım sıklaştı ne de kalınlaştı :) her banyoda tık tık yapıyorum 10 dk sürmüyor ohh miss :) hayat ağdayla uğraşmak için çok kısa 😅
Merve_3351 Ahsen-Hamza Jiletin hiçbir türlüsüne güvenim yokya 10 bicakda olsa 1 bicakda olsa o 1 gün sonra dokunduğunda hissediyorsun çıkmış oluyorlar
Merve_3351 Kubra-1997 Ora 550 verene kadar ayda 1 epilasyona aylık ver daha iyi ben belime kadar tüm bacak popo dahil bikini bölgesi koltuk altı 230 du 300 olmuş şimdi
ikiprensannesi53 Kubra-1997 en son komple bacak için gitmiştim 250 vermistim 2 veya 3 ay önce şimdi ne kadar olmuştur kim bilir gidicem de biraz da yazı bekliyorum