azracan20 Kızlar nisanda doğum yapıcam ikinci evladım gelecek nasipse o da sezaryen ile olacak. Herhangi bi sıkıntı olmadığı sürece kendimizin istediği tarihte günde sezaryen için gün alınabilir mi ?
Halimeo azracan20 bunu doktorla konusmalisin ama benim bildigim kadar her iki sezeryanimda doktor gün verdi 38 + 3 günlük sezeryan oldum
azracan20 063806 devlette olucam canım inşallah istediğim gün olur yani çok önemli değil ama öncesinden hani hazırlık yapayım kendimi toparlayım diye dedim
Sosisligunlerr azracan20 eğer doktora uygun ise bence olur. Çünkü benim ilk doğumum sezeryan ve doktorumuz salı günü demişti bende hocam cuma olsa demiştim 38+5 gün de cuma günü olmuştu oğlum bu bebişte Nisan’da bakalım ne diyecek doktorumuz prenses ne zaman gelecek Cook merak ediyorum gününü 😌🤲🏻
Demetrana azracan20 Bende devlette yapacağım ALLAH nasip ederse inşallah drum 36. Hafta gün vereceğim dedi hocam 18 Mart olur mu dedim şu an bir şey diyemem ameliyat günüme bağlı dedi yani devlette sanırım haftada bir gün drun ameliyat günü oluyor o da o tarihi veriyor
azracan20 Demetrana yaa inşallah istediğin tarihte olur canım Allah gönlümüze göre versin hepimizin 😍♥️