Emmiz Kızlar iki gün oldu dogum yapalı sezeryan dogumum bu 3cu doğum benim bu sefer sütum gelmedi kızım sarardi mama takviyesine yeni başladık ben komposto anne çayı bol su herseyi denedim piskolojikman çöktüm orası ayrı önerileri alabilirmiyim.basina.gelen biri yardımcı olabilirmi
Melson20 Emmiz eltimde boyle olmustu 5ci gebeligiydi ve normal dogum, 3cu gun geldi sutu. Butun cocuklarini da 2 yasina kadar emzirdi, sonuncuyu hala emziriyor. Dert etme gelicek insAllah emzir surekli emzirmek tetikliyor
Buseirgit Emmiz ılık suda masaj yapın göğsünüze iyi gelir ve Maltana diye bir içecek bana iyi geliyordu bir deneyin isterseniz kuru dut da süt yapıyor diye biliyorum sütünüz gelmese bile bol bol emzirmeye çalışın bebek emdikçe süt gelir derler
svdmm16 Emmiz herşeyden önce sakin ol aç kalacak hali yok en kötü mama verirsin her anne bu dönemi yaşıyor. Benimde 10 gün gelmemişti 2 yaşına kadar emzirdim.stres yaptıkca ve kendini yordukca zor geliyor dus al diyorlar diye 2 saatte bir duşa giriyordum dinlensem daha iyiymiş:) uyuyabilirsen en güzel süt yapan uyku, dinlenmek. İlla gelecek 💕
Fulya1993 Emmiz merhaba kompleks yaptınız mı sıcak suya havluyu koyun sonra göğsünüzün üstüne örtün soguyana kadar sonra da dolaptan soğuk veya buzlu biseyler göğsünüze koyun bunu 1 saatte bir tekrarlayın. Kalın dişli tarak ile dışardan içeri doğru tarayın göğsünuzu bu uygulama sonrası
Firstmomfirstchild Elinle kanallarını uyar muhakkak asla stres yapma benim de ilk iki gün gelmedi sararma basladı. Elimle aksama kadar süt sagdım. O ilk süt cok önemli sıcak masaj yap. Ben sıcak su torbasıda koydum. Ve muhakkak bol bol su iç. Süt gelmeye baslarda belli bir süre sonra pompaya geç. Ilk zamanlar pompada bir iki damla süt olacak sdla üzülme. O bir iki damla geliyorsa 2 hafta sonra komple dolduracak seviyede olcak
asli-dedeoglu Sıcak duş alın duş esnasında göğüslerinize de masaj yapın çocuk başı okşar gibi severek… Ve sürekli emzirmeye çalışın çektikçe gelir büyük cocugunuz varsa o bir iki kere kuvvetle çekse iyi olur her emzirmeden önce de ılık suda yine yıkayın göğüslerinizi ablamların ki böyle geldi hep.. sizin de gelir inşallah tez vakitte🤲
gokay34 Sıcak suyla banyoda masaj yap bir de elle sağım yapan makinalardan al dene stres yapma bol su iç şekersiz komposto iç ayva kayısı falan ama tahin vr tahin helvası dut kurusu bunları tüket sağım yaparkende bebeğinin giydiği bir tulumu al kokla sanki bebeğib kucağındaymış gibi ilk doğumumda oğlum 6 gün küvez de kaldı bir hemşire demişti öyle sağım yapmamı zamanla sütün arttı 22 ay emzirdim
asell13 Emmiz canım benimde öyle oldu 4. Günü geldi sütüm banyoda sıcak su ve sabunla hep masaj yaptım ovaladım vala bide yapabilirsen sıcak havlu koy göğsüne iyice sıcak olsun aynı anda hemen soğuk kompres yaparsan buzla şok etkisiyle süt kanalları açılabiliyor ben herşeyi denedim hangisi etki etti bilmiyorum
Zehraargan Emmiz Bol su için, duşta masaj yapın, bebeğinizi bol bol emzirin, ben sağım da yapmıştım. Ayrıca stres yapmayın benim de 4 5 gün sonra anca sütüm gelmişti en baştan beri de meme mama şeklinde ilerliyoruz
Tuba0404 Emmiz en önemlisi senin önce bi rahat olman gerekiyor stres yapma bunu yaşayan sadece sen değilsin. Suyu bol tüket göğsüne sıcak havlu koyup sonrasında masaj yap ve en en önemlisi muhakkak bestlak damla kullan hemen indiriyor sütü . Rabbim kolaylık versin ☺️