Dimpleee Bebisbg34 karaciğer enzim değerleri yüksekti benim gebelik kolestazı dedi doktorum alt ast safra asiti değerlerine falan bakılıyor haplar kremler de işe yaramamıştı
Snem33 Bebisbg34 dün doktora gittim kolestaz değil korkma döküntülü olan kalıntılar bebeğe zarar vermez dedi bana o yüzden korkma hormonlardan olabilirmiş yarında değerlerine bakınca tam netleşir inşallah iyi gelir değerlerin.
Snem33 Bebisbg34 tek sorun çok kaşınması herşey deniyorum işte sirke karbonat kolonya uykularım zehir oldu resmen
Bebisbg34 Snem33 döküntülüydü şimdi döküntüler geçtide kaşınmaya basladı tekrar 🤦🏼♀️ Yine kaşınıyoda döküntü yok bakalm yarn vercez kan ne olcak insallah yoktur bende geceleri hiç uyuyamıyorum
Snem33 Bebisbg34 kaşındıkça nemlendirici sürüyorum bana iyi geliyor bide biraz önce sirkeli suyla yıkayıp sonra duruladım yatıştırdı bayagı sende dene istersen
Bebisbg34 Snem33 gttm canım kan aldı işte bakalım ne zaman cıkcak henuz belli değil sonucları beklıyorum ilaclara devam ama bı faydası yok🤦🏼♀️
Snem33 Bebisbg34 hayır yine aynı dün beni mahvetti bu sefer baldırımın arkası ve popomun altına doğru yayıldı ne tarafıma yatsam sıcaktan iyice kaşınıyor 😔
Bebisbg34 Snem33 aynı benımde sıcaktan cok kaşınıyo ya sankı sivri sinek ısırmıs gibi kabardı smdıde komple bacak baldır hepsi🙈
Snem33 Bebisbg34 aynı benimkine benziyor ya şimdi kollarıma attı ![https://hizliresim.com/1axxsi0][/url]](https://)
Rabiss34 Bebisbg34 merhaba geçmiş olsun aynısı bende var kaşındıkça bu hale getiriyorum gece uyku uyuyamaz oldum. 3 doktora göründüm üçüde hormonlardan dedi Allah yardımcın olsun
Bebisbg34 Snem33 benmde her yerde 😅 bacak kol karnımda vardı geçti şimdi bacak kol baldır kalça da ne ararsan var🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bebisbg34 Snem33 yok öyle ağrı falanda kaşıntı sadece cok fena kabariyomudu senınde böyle geçiyo bı ckyo ben anlamıyom kaşıdıkca oluyo galıba sen kaç haftalıktın🤦🏼♀️
ozgeceyld Snem33 Öerhaba ben iki gümdür bu kaşıntıyı yaşıyorum bacaklarımda çok fena kabardı ve sağ tarafımda boşluğumfa hep bi ağrı vardı ondan mı oluyo siz öyle yazmışsınız size bişey dediler mi