Demetgky Merhaba anneler 12+5 ikili tarama yaptırdım doktor kıza benziyor dedi ama kesin birşey söylemedi dogrumudur acaba sizin ikilide söylenen cinsiyet doğru cıktı mi
Atlarlayasayan Demetgky bize se erkek dedi yüzde 90 dedi ikili tarama sonucunu almaya geldiğinde bir daha gel kesin söylerim dedi;)
Smyyglgn54 Demetgky 12.haftamda doktorum kız tahmin etmişti☺23.haftamdayim hâla kızımı bekliyorum😍doktorun tahmin ettiyse yanılma payı %30 canısı☺☺
hncrAyseNur Yüksek ihtimalle doğrudur erkek çok net belli oluyor çünkü 12 haftalıkken ☺️ Hayırlı olsun inşallah 💐
Demetgky Smyyglgn54 çok sevindim yaa çünkü bi oğlum var. Ayrıca ben sormadım kendi gördüğü için söyledi doktorum ama yine de acaba diyorump 😂 hncrAyseNur ay hadi insaallah bi oğlum bar bide kızım olur insaallah 😍
Zezgit Bende de ikili tarmada yüksek ihtimal kız dedi 16 oluyoruz ama hala göstermedi o yüzden bilemedim 😂
Zezgit Demetgky ayy valla bilemedim göstersin artık da cicilerini alayım detaylı ultrasona kaldık gibi geliyo 🤦
hncrAyseNur Nasibveannesi devlet yada özel farketmez sanırım. Ben özele gittim 2 çocuğumda da oğlumu tam 12 haftalıkken öğrendim. Ama Kıızm hep bacaklarını kapattığı için 20. Haftadan sonra öğrendim. Şuan 3. Gebeliğim 12 haftalık olacak İnşallah ☺️