Yusragezer Kızlar 27 haftalık gebeyim biraz önce iç çamaşırımda koyu kahverengi siyaha yakın lekelenme gördüm normal mi yaşayan var mı
Beyzanur_ @Yusragezer cok geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz durumlardan haberdar et yaz buraya
Yusragezer SMZmiracle bebek kendine yer açmaya çalışmış ondan olmuş önemli değil dedi doktor bebeğinin hareketlerini hissediyorsan birşey olmaz
Lik Kimse beni yanlış anlamasın ama zaten korkan bir anne adayına hemen doktora git normal değil şakaya gelmez falan neden yazıyorsunuz. Daha ılımlı yaklaşsanıza. Canım doktora gittin mi durumlar nasıl 🙏
Yusragezer SMZmiracle benim 3 aylıkken kanamam olmuştu o zaman düşük tehdidi olduğu için progestan ilaç ve iğne kullandım ama şuan 27+5 im düşük tehdidim falan yok çok şükür o yüzden bir tedavi veya ilaç vermedi senin kaç hafta canım
SMZmiracle Yusragezer maşaAllah maşaAllah çok çok şükür.ben 27 haftadayım.rabbim sağlıkla zamanında kolaylikla bebegimize kavuşmayı nasip etsin Amin..
Yusragezer SMZmiracle amin amin inşallah sende içini ferah tut bebeğin hareket ettiği sürece tedirgin olmanı getektirecek bir durum yok rabbim hareketlerinden esirgemesin bizi 🌺🌺🌺