Feride63 Oztrksadiye Yani erken ama işte siz çok yıpranırsınız yine de siz bilirsiniz tabiki Rabbim hayırlısıni versin ins
Oztrksadiye Feride63 evet şimdi bile çok zor iş yapıyorum egilip kalkmak çok zor rabbim yardımcımız olsun amin bu yolda kim varsa
Lavinya24 Feride63 amin canım 🙏🏼 bana henüz doğum şeklini söylemedi doktor çünkü henüz 30 haftalığım normal doğum yanlısı bir hekim tüp bebek sezaryen yapalım falan da demedi bakalım 32 den sonra konuşucaz dedi
Gulkar Feride63 teşekkür ederim 04.04 olmasını istiyorum bakalım ne olacak bir gün sonrada kadir gecesi kritik zmnlar 31 Mart seçim hangi gün olacak
sukran0046 Feride63 aynı bizimkide nisanda 32+3 teyiz eksiklerimi tamamladım cantamı hazırlayıp koyacam oğlumda rahat davrandım hazırlıksiz yakalandım acile diye gittim dogum yapıp geldim bunda saha tedbirli davranacam
Feride63 sukran0046 Bende bugün tam 34 hafta oldum inşallah bu hafta yikayacam ve çantasını hazirlyacam bakalım ne zmn gelecek sezaryan olacağım için 30 Mart’ta olabilir dedi bakalım bekliyoruz küçük hanımı
seerappp Feride63 32.haftadayız bu cuma çantayı hazırlamayı düşünüyorum onun dışında göğüs pompası ve süt saklama poşetleri gibi az ihtiyaçlar kaldı bu arada göğüs pompası öneriniz varmıdır ☺️