mukadderzeynep Mide bulantısı için bir haftadır gece yatmadan prilam dr alıyorum 2 adet 3 haftada 1 buçuk kilo verdiğim için doktorum kullanmamı söyledi kullanan var mı aranızda?
mukadderzeynep Limonlukekkk bana fayda etti Allah’a çok şükür yine tiksiniyorum kokulara hassasiyet var ama yapmadığım yemeği yiyebiliyorum ve çıkarmıyorum gün içinde 3-4 defa çıkarıyordum prilam kullanmadan
Zeynep0830 Zofer kullaniyorum canım ondan başka maalesef hiç biri fayda etmiyor doktorunu danış kullan derse reçetesiz alabilirsin devlet ödemiyor zaten
Limonlukekkk Zeynep0830 zofer hamile insanlar üzerinde denenmemiş bi ilaç bu yüzden doktorum kesinlikle önermedi bana bende aşırı kusuyordum
busrabingol Haftadan selamlar. Hala daha kullanıyorum. Prilam. Günde 5-6 kez istifra ettiğimi bilirdim. İlk 6-7 haftalıkken kullanmaya başladım.
Limonlukekkk celileturk çok iii anlıyorum bende çok aşırı kustum allaha canımı al diye yalvardığım bile oluyordu yaşamayan bilmez çok şükür kötü günler geçti iki gundür iyiyim 10+3 üm allah kimseye yaşatmasın