yokaglamiyomgozumadozkacti_- merhabalar geçmiş olsun, 3. Tüp bebegimizde sağlıklı bir şekilde ilerliyoruz bin şükür 20+3 uz. 3+5 adet gunumdu erken gebelik yaptım pozitifti transferin 7. Günü ama deliğini sancım vardı öğleden sonra leke ve kan geldi , proluton Depot yapıldı sonra fitile devam ettik 5. Haftada kese gözüktü ama kese etrafı temiz olsada rahim içinde kanama alanai vardı. Haftalık iğneye devam 6+2 de gittik tekrar rahimnicinde kanam kalmamış bebeis gözüktü bin şükür kalp atış i gördük. Ama tedbirle.ilackara devam edildi 10. Haftada fitili bırak dedi Dr iğneyi kestik 3 gün sonra yogunnn bir leke ve kanama ağlaya ağlaya hastane gittim, bebek iyi rahim iyi ama bu lekele rnerden geliyor bulamadılar günlük progestan dex yapıldı bir hafta rahim kasılması bitince fitlle devam 16. Haftada n sonra sancılarım baya baya azalınca günde bir tane tedbir amaçlı olsun diye kullan dedi 20 ye kadar artık kullanmıyoruz iyiyiz korkmayın Dr um bana çok kızdı üzüntüden dusureceksin bebeğin düşesi yoksada dedi. Olabiliyor yani suyu çok için günde 2.5 litre ayaklar uzansin dinlenin , dereotu havuç salatası yapın yiyin günde iki kere , tahin tüketin , yoğurt bol bol , kuru fasulye , barbunya , ıspanak , ceviz çiğ badem bunlar kalmış aklımda Dr un söyledikleri , herşey yoluna girecek annesi korkma🥰