-Aa80- 37+5 deyim bacak aram oturup kalkarken uzanırken o kadar çok ağrıyor ki kemiklerim nedeni nedir sizce doğumun yaklaşmasıyla alakası var mıdır
Edaa1334 -Aa80- 37+6 haftalığım bende de öyle kalkarken otururken yatakta sağa sola dönerken çok ağrı ve sızı giriyor
1sadeturkahvesii -Aa80- 32+5 im bende de var 30. Haftadan beri leğen kemiğim ağrıyor bazen zor yürüyorum hatta bana leğen kemiğin esniyor doğuma hazırlanıyor vücut dendi ama bilemiyorum
Bulutsevdasi -Aa80- ah ah bu ağrılar. 10 haftadan beri çekiyorum. Özellikle sabah yataktan kalkarken o kadar ağrıyor ki. Kırık gibi canım acıyor. Sanki sert bir yere popo üstü düşmüşüm gibi. 22+5 im. Doktor magnezyumu ihmal etme dedi sadece
-Aa80- @Arsell sizin haftamız daha erkenmiş demek ki doğumla alakası yok galiba bende doğurucam diye sevinmiştim 😂
Smrhsyn -Aa80- ben 29 haftalık ikiz hamileyim benim erken haftalarda ara ara ağrımaya başlamıştı şu sıralar sıklaştı geceleri hele sağ sol dönerken çok zorlanıyorum. Doktorum normal dedi bir de iki bebek olunca belirtiler daha da yoğun oluyor. Ama buna da şükür
Glsmtt Ay bende de oluyor ozellikle sol tarafta ama sol bacagimi hep sag bacagimin üstüne atardim ben ona bagliyorum
Hazal3421 1sadeturkahvesii benimde 30. Haftadan beri inanılmaz ağrıyor yürüyemiyorum dönemiyorum herkeste illaki oluyor ama yürüyemeyecek kadar nadir oluyor bence bu iki şanslıda biziz galiba
Bsraacelik 36+6 benimde sağ tarafımda aynı ağrı var son zamanlar oldu yalnız benim birde vücudun doğuma hazırlandığını çatı kemiklerinin esnediğini yumuşadığını duydum yarın doktoruma soracağım
1sadeturkahvesii Hazal3421 ayy Bencede yaa yatarken dönmesi ayrı zulüm ayağa kalması ayrı zulüm ilk bi kaç adımdan bahsetmiyorum bile 🥹 benim eklemlerimde çok ağrımaya başladı 🤦🏻♀️ iflas etmeme çok az kaldı hayırlısıyla bi doğursaydık 😂
eyy -Aa80- 23+3’üm ben de şu an yaklaşık iki haftadır aynı ağrıyı yaşıyorum 😒 özellikle geceleri daha çok oluyo yatarken sağa dola dönerken falan fark ediyorum
MelteM2cck -Aa80- çok normal. Son haftaların artık. Bebek kanala girdi. Ağırlaşıyorsun. Benim 2.hamileligim 37 haftadayim. Haftaya dogumum var 38 de. Çatım sanki yumruk yemiş gibi ağrıyor. Kasiklarim acıyor. Bacaklarımı uzun adımlar açamıyorum. Çok normal bunlar