38+1de kontrole gittm(bugün)benim bebeğimde 29 haftadan beri karın çevresi 2 hafta geriden geliyor o yüzden devlette perinatoloji takipliyim. Pazartesi günü özeldeki doktorum(doğumu orada yapacağım için orayada muayeneye başlamıştım)suyu azalmış dedi bugün tekrar çağırdı, bende devlette takipli olduğum için buraya geldim ve bana 38 haftadan sonrası riskli olduğu için suni ile yatış verdiler . Bende doğumu özelde yapacağım için kabul etmedim imza atıp çıktım. Özeldeki doktorumda suyu hala az nstsi iyi ancak açılman yok ve bebek yukarıda bana da kalırsa bugün yarın bebeği almamız en iyisi dedi istersem suni ile başlatıp herhangi bir durumda sezeryana dönebileceğini ama bebek küçük olduğu için hırpalanmaması adına bana sezeryan önerdi.. bende doktoruma güvendim kabul ettim.Yarın 12de Pendik Medipol Mine hanımda spinal ile sezeryan olacağım dua bekliyorum sizlerden.. ben her zaman normal doğum postları okurdum sezeryanlerin başlıklarına bile bakmazdım.. ama hayat başka akıyor. Hiç beklemiyordum o yüzden karmakarışık hissediyorum meğerse hiç hazır değilmişim anne olmaya yeni anladım. Bu eve 3 kişi dönmek vs.. çok garip duygular