Burcu0620 Kızlar merhaba bugun tup bebek transferımın 8. Gunu degerım 400 cıktı ama acık pembe ve kahverengı akıntım var sabah cok azdı suan bıraz fazlalaştı peceteyı dolduruyor basına gelen varmı?
Zumersa Burcu0620 benimde 8.gün değerim 38 çıkmıştı pembe kanamam oldu doktorum tutunma kanamasıdır dedi ama Şuan 8+4 günlük olduk kese etrafında hala kanama alanım var 🥺🥺
A-engin10 Burcu0620 doktorunuzla iletişime geçtiniz mi bende öyle olmuştum progesteron fitil pruloton iğne vermişti
Mucizem24 Burcu0620 canım korkma Allahın izniyle bisey olmaz benimde tüp bebek ve 12. Haftaya kadar pembe ve kahverengi lekelenmelerim devam etti prolutex kullandım. Şuan 37+3 üz💙🧿😇
Burcu0620  Kanatsiz_1_melek İlk tüp bebek kımyasal olmuştu ama onu 9. Gun 38 ile öğrenmiştik zaten bıkac gun sonra da kımyasal oldugunu öğrendik
18BSr Burcu0620 sana progestan dex vermediler mi tüp bebekte ve fitil o yerleşme kanaması değerin gayet güzel korkma ama o proluton depot yaptırman lazım
Burcu0620 18BSr Teşekkür ederim cevapladıgınız için şuan estrofem ,progestan fitil 6 tane ,duspaton ,prednol ve progestan dex kullanıyorum yani
18BSr Burcu0620 proluton depotu muhakkak yaptır ben hala kullanıyorum onu hiçbir zararı yok doktorunla iletişime geç o iğne çok önemli
Burcu0620 18BSr bana onu daha tüp bebek olmadan devlette doktor vermıstı bızım doktorda yanlıs ılac dıye kullandırmayıp attırdı keşke atmasaydım doktorum baska bı sehırde telefonla ıletısıme gecıyoruz ama pek ılgılenmıyor hatta 2 gune bır kan vermene gerek yok deger gayet guzel haftaya usg bakalmm dedı
Burcu0620 18BSr öyle yapayım yarın bı kadın doğm doktorunada gorunurum ınsallah çunku yarın sabah ankaradan vana uçakla gideceğiz eşimin izni bitiyor malesef
18BSr Burcu0620 duymadım o kiliniği olan oldu artık çok şükür tutmuş ☺️Sağlıkla kucağına al ama dediğimi yap ya da bulunduğun yerde acile git kadın doğum hastanesi varsa oraya git ama böyle bekleme Bol dinlen sıvı al ayaklarının altına yastık koy istihirat yap kan sulandırıcı kullanıyorsan coraspirin kes onu
18BSr Burcu0620 ankaradaysan sana doktor önereyeyim Ayşe Saltık ona gidebilirsin mükemmel birisi özel kliniği var
Tugcebngl Burcu0620 canım çok normal hiç korkma değerinde çok güzel ilaçlarını kullan iğnen varsa yaptır yat ve hiç kalkma
Burcu0620 Tugcebngl inşallah ya ilki kimyasal olduktan sonra insan korkuyor bide doğal yoldan anne olma şansım sıfır öylede olup tüp bebek de olunca insan maf oluyor