Efnan3443 MF0127 Bebekten bebeğe değişiyor herhalde🤷 ben doğumdan sonra gerekirse alırım düşüncesindeyim
Boncugum_2024 Efnan3443 Çok teşekkür ederim canim Şükür Allah’ıma çok iyi hareketini güzel şekilde hissediyorum artik ve doktorumun dediği gibi kendimi yormamaya çalışıyorum dinleniyorum bol bol bu en azından randevum a gidene kadar dinleyeceğim hiç bir şey yapmadan sonra doktorum dandan iyi şeyler duydum da iyice rahatlayacagim ama şuan hareket leri düzenli ve güçlü şekilde hissediyorum
Boncugum_2024 Efnan3443 canım kusura bakma post lar karıştı ben kendim de şuan ikinciye hamileyim ve düştüm arkadaş yorum yapmış ona yazdım cevabı sana atmışım kusura bakma özür dilerim Şuan oğlum sağlıklı iyi şükür iki buçuk yaşında ve abi olacak inşallah gegzine tükürüğü kaçtı ve o gece 2 gitti yoğun bakıma öğlen 1 de bana geriye verdiler ama o gece hiç bitmedi sanki ve aklımdan hala hiç çıkmıyor ve şuan yine hamileyim ve yine aynı şeyi yasama korkusu ve düşüncesi var aklimda ama onu aklima getir memeye çalışıyorum
Efnan3443 Kubra-00 Zıbın olarak 0 3 ay olarak üç tane aldım 3 6 ay olarak üç tane sonra kilosuna göre alırım tekrar
Efnan3443 asell13 Normal bı tane aldım çünkü büyüdüklerinde beşik kullanılmıcak fazla abartılı bir şey alamadım
asell13 Efnan3443 ben ilk çocukta biraz abarttım hata yaptım tek yatağa alıştırmak lazım çocuk sonra yerini yadırgıyor
biranne_ikibebek Efnan3443 Ben neyse ki ilk bebeğimin bebeklik kıyafetlerini kaldırmıştım içinde temiz lekesiz kullanılmamış gibi olan bir sürü var o yüzden ikinciye sadece hastane çıkışı takımı aldım başka almayı düşünmüyorum ilk zamanlar için büyüdükçe alırım
eceyc314 Ayaklı tulumlar hiç kullanışlı değil. Reflü yatağının ben gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Reflüsü olmasa bile bebek eğimli yattığı için uykuda daha güvenli yatırdım ben. Kayma olsa bile altından minderle destekleyebilirsiniz. Eğe uzun vadede dışarı çıkma durumularınız yoksa çalışmıyorsanız. Elektirikli pompada gereksiz. Ben ücretsiz izin aldığım için evdeydim ve kullanmadım hiç. Biberon ve emzik ben hiç kullanamadım oğlum almadı çünkü o yüzden yorum yapamıycam. Ama bu doğumumda hastaneye emzik götürmeyi düşünüyorum. Bence bebek tutarsa büyük kolaylık. Çevremde kullanıpta çene yapısı diş yapısı bozuk kimseyi görmedim kendimde dahil.
1prensesannesi__ eceyc314 diş ve cene bozukluğu genetik oluyo canim benim yigenim 3 yasina kadar kullandi dişleri inci gibi ama ben 6 ay kullanmisim dislerimin her biri bi yere bakiyo 1 sene kullanan cocugumda bana cekmis disleri 😂😂 bence genetik yani
Kanalize Efnan3443 emmediği için silikon uç, gümüş kapak, göğüs ucu yara kremi, emzirme atletleri sütyeni, elektrikli pompayı yine biraz kullandım ama boşa almışım işte
Esma-12 Efnan3443 üç çocuk büyüttüm suan yine hamileyim. keşke almasaydım dediğim hiç bir şeyim olmadı çünkü almadım ihtiyaç olunca araştırarak aldım. bir tane emzik almıştım mesela oğlum almadı kızım almadı bebeğim almadı. park beşik almıştım çocuklar büyüyünce kaldırdım hamile kalınca çıkarttım. tırnak makası saç tarağı aldım. kullanmadığım hiç bir şeyim olmadı. sadece hediye gelen biberonlar oldu onları kullanmadım çünkü mama vermedim. su veya sütü de direk bardak ile alıştırdım :)
Aslan4mom Moonfaced benim de en çok işime yarayan şey babynest olmuştu gece yanımda Babynestde uyudu gündüzde salona BabyNestle koymuştum yani koltuğun üzerine yatırmaktansa bana daha pratik gelmişti hatta yazlığa yaylaya giderken oraya da götürmüştüm bebeğim orada uyumuştu benim için taşınabilir bir bebek yatağıydı tabii ki herkesin ihtiyaçları farklı oluyor benim için de emzik ve biberon gereksizdi 😄
Moonfaced Aslan4mom bana göre babyneste gerek yok yatak sonuçta hiç bir artısı yada özelliği yok yattığı 10 15 gün onun yerine sallanan ana kucağı daha iyi her zaman iş görüe bende nuna leaf vardı 2.5 yaşına kadar kullandı kızım 60 kiloya kadar taşıyor
Hulya-003 Efnan3443 yeni doğan kıyafeti mesela ben 3 tane kadar hastane çıkışı almıştım zıbın takımı falan bir De benimkiler kilolu doğdu bir giydirdiğimi bir daha giydiremedim hiç giyilmemişler bile öylece kaldı 🤣ilk çocukta hele mağaza kursam kurardım verecek kimseyi de bulamadım
Efnan3443 Hulya-003 İlk çocukta heycan oluyor aldıkça alasımız geliyor ben kendimi tutuyorum fazla ve gereksiz bir şey almamak için
mihranur188 Efnan3443 yenidoğanlar cok cabuk büyüyor o yuzden cok gereksiz yenidoğan kıyafet zıbın almıştım.Coğunu giydiremedim bile küçücük oldu.
Bernush Ahsennesli Juno , baby jem tummy almayı düşünüyordum. Ama fiyatları çok uçmuş. Alıp deneyimleyen var mı
Deletedmom_112 Bernush ben onların fenomenler tarafından abartıldığını düşünüyorum beğenemedim bebek düşecekmiş gibi geldi nedense 😀 reflülü babynest aldım onlarada bi bakmanı tavsiye ederim
birLinaannesi Efnan3443 biliyorum yenidoğan kıyafeti çok giydiremeyeceğim ama o an heyecanla insan minnoş minnoş görüp dayanamıyor.. kalbimiz eriye eriye hepimiz aldık kabul edelim😂
Efnan3443 birLinaannesi Evet çok haklısın valla küçücük kıyafetleri görünce kendini tutamıyorsun ☺️ ama ben kendimi tutum hayret kız çocuğu olunca daha tatlı kıyafetleri oluyor gerçekten ☺️🌸
Kanalize Efnan3443 gidişata göre alırsınız ve bebek kıyafetleri kesinlikle büyük alırdım giyilmeden küçüldü çoğu 4. Aya girdik 1 yaş giyiyoruz