_Tazeanne Kızlar hamileliğimin ilk ayları çamaşır suyu kullanmadım normal deterjan su ile yıkıyordum tuvaleti ama klozetin içinde dibi kalıplaşmış sarı kireçlenme olmuş kaç defa çamaşır suyu ve porçöz bekletmeme rağmen geçmiyor ne kullanabilirim
Balbebek012 _Tazeanne delikte ki suyu boşalt sonra o delik kapanana kadar domestos dök beklet biraz fırçalama na bşle gerek kalmadan mis olur
Tugba1tugba _Tazeanne benimde yeni taşındığım evde aynı sorun vardı youtubede bir video izledim önce klozetin içindeki suyu boşaltıp porçöz sıkıp sıcak su döküp beklettim ve yeni gibi tertemiz oldu o videoyu izleyip ona göre yapabilirsiniz
Lumlum _Tazeanne bizim önceki evimizde klozette asla çıkaramadığımız lekeler vardı elite homeun tuvalet temizleyicisini gece döküp sabah sifona bastığımda komple gitmişti
_Tazeanne Rbytkn porçöz baya döktüm firçaladım ama dediğiniz gibi su olduğu için etkilemedi yada baya bi dökmem mi lazım
_Tazeanne Balbebek012 nasıl yapacağım ki anlamadım sifonu çekince tekrar delik suyla doluyor ya orayı nasıl çamaşır suyla doldurcam ki ayy biraz detaylı anlatsanız
Balbebek012 _Tazeanne küçük bir şey Le içindeki suyu doldur çıkar ordan su hiç olmasın sonra domestıs dök
_Tazeanne Balbebek012 şimdi denedim sonuç mikemmeell 😍😍 tuvaleti temiz görmeyi özlemişim çok teşekkür ederim 💕💕
_Tazeanne Tugba1tugba evet az önce biri daha önerdi suyu boşaltıp temizledim tertemiz oldu her gün kollarım kopuyordu ovalamaktan 😂😂