Berkaras Merhaba kizlar sezeryan olalı bugün 10 gün oldu dikiş yerimi kuru tutmak için peçete katıyorum bugün peçeteye biraz sarı sıvı gelmiş normal mi acaba yoksa enfeksiyon mu kapiyorum :(
Mommytwice2 Berkaras normal bence benim de oluyordu doktora da gittim dikislerde problem yok dedi. Göbek de olunca terliyordu çünkü
Minigiim-vebenn52 Berkaras gazlı bez bstikon ve kremlerin yok mu neden peçete kapatıyorsun ben batikon sürüp kremleri de sürüp gazlı bez tutturuyorum üstüne
Asya20203 Berkaras normal canım takip et yine de aksi bir durum sezersen gösterirsin ama benim de iyileşme aşamasında öyle olmuştu. Ben de krem sürmedim sadece kuru tuttum okadar.
Berkaras Mommytwice2 benimde öyle göbek olduğu için birbirine değmesin peçete kat dedi. Bugüne kadar birşey yok yoktu ama bugün öyle gördüm 😑
Berkaras Minigiim-vebenn52 doktor birşey sürmene gerek yok dedi ve vermedide. Sadece karnım dıkis üstüne gelip ter olmasın diye iki araya peçete koy dedi. Normal 10 gündür sıkıntı olmamıştı ama bugün böyle sıvı gelmiş biraz
yorgunanne_ Berkaras bence git görün ben üstüne düşmemiştim ilk gebeliğimde sabahına yatağım sırılsıklam uyandım ama bnm 4. Gündü daha senin baya olmuş bence enfeksiyon kapmış git göster herhangi bir şişlik falan var mı sezeryan yerinde yada göbeğinde
Berna1365 Berkaras enfeksiyon olabilir doktora gidin bir an önce kana karışma ihtimali var enfeksiyonun