ruveyda123 Kızlar 25. Haftamdan beri yalancı rahim kasılması sebebiyle düzenli magnezyum kullanıyorum 34. Haftamdayım cumartesi kontrolümde soracağım ama merak ettim sizler kaçıncı haftada bıraktınız?
zehraks ruveyda123 canım bende de kasılma oluyor günde iki kere kullanmaya başlıycam hatta magnezyumu 28deyim
zehraks ruveyda123 galiba doğumdan bir hafta önce falan bıraktırır doktor çünkü progestan da kullanıyorum onu da içimiz rahat etsin diye 36.haftaya kadar falan dedi
Iphone36 ruveyda123 merhaba 35 haftalık hamileyim doktorum 37. Haftadan sonra önermiyorum dedi sancılarını anlamazsın diye 1 haftadır içmiyorum ama ben mafoldum aşırı ağrım var diyebilirim
On-Fr-Tu ruveyda123 karnımı çok sert buldu doktor 3 e çıkarabiliriz dedi. Nst de sancı çıktı. Ama baştan beri de kullandım günde 2 tane
ruveyda123 zehraks aynı şekilde bende progestan kullanıyorum nolur nolmaz diye ama doktorum bırakabilirsin dedi 34. Haftamda
Zanoba Benim doktorum kramplar için vermişti günde bir tane. 37haftadan sonra kullanmak doğumu geciktirir diyerek bıraktırdı bu hafta…
Firstmummy Iphone36 bende tadı çok kotu kendim biraktim suda eritilen hergun 1 sade soda için o iyi geliyor
Iphone36 ruveyda123 bence etkisini görüceksiniz bırakınca korkutmak gibi olmasın ama alışmamız lazım bunlara 😊
Serendipity16 ruveyda123 yalancı kasılmalarınız nasıldı acaba ağrınız falan mı vardı karnınız sert miydi ?
ruveyda123 Serendipity16 hiç ağrım sızım yoktu sadece karnım sertleşiyodu sonra yumuşuyodu ama günde 15 kez hissediyordum ilk başladığında