Pol_en Adana’da fiyat aldım 25 bin Medical park 45 bin Acıbadem 27 bin medline Şanlıurfa’da fiyat aldım , new hospital 15 bin akademia 20 bin ( normal sezaryen farkı kalktı artık dediler )
yeschef-13 Pol_en Merhaba acıbadem benimde hastanem kd doktorum ama fiyatından emin misiniz acaba adana acıbadem ve İstanbul yarı yarıya daha uygunmuş fiyatı bende ona şaşırdım esas istanbulda maslak fulya Altunizade arasında ki fiyat farkını biliyordumda demek ki başka şehir diye mi pazartesi kontrolüm var gidince sorucam bu şehir değişiyor diye fiyat yarı yarıya düşer mi ya
Merve_3351 Pol_en Bebeğe onlar ıkınıp doğurup birde kiyaftleri verckler herhlade. Ben mersinde yaşiyorum ideal bi fiyata özele gidicem ama tabikide o paraya gitmem
Pol_en yeschef-13 ben özel kliniği olan bir doktora sordum doğumu Acıbadem hastanesinde yaptırıyorum 45 bin dedi belki kendi doğum ücreti de yüksektir bi sorun tabi doktora bağlı bir şey de olabilir ☺️
yeschef-13 Merve_3351 Aslında şöyle doğum sonrası anne 10 sene bebek 18 yaşına kadar indirimli hemde yüksek bir oranda indirimli oluyor hastanede 1 sene ücretsiz spor salonu üyeliği eve 2 kere ebe hizmeti emzirme danışmanlığı ve yıkama için eğer hastane odasında ikram şerbet vs istiyorsanız onlar içinde işte kuaför hizmetleri anne baba taburcu olmadan romantik yemek evet bebek kıyafetleri yeni doğan çantası 40 gün içindeki kontroller kan tahlilleri 28 gün içinde yeni doğan sünneti daha hatırlayamadığım 1 sayfa şey işte dosya veriyorlar 2 sayfalık orada yazıyor hepsi bide buyrun hazır liste bırakayım fikir olsun💐 
electus35 İzmir Ekol şu anda sezeryan 30 bin. ( Malesef ) Doktorumdan memnunum Dilay Gökdeniz ama doğum fiyatları çok uçuk haller aldı.😣