Mehakil Kubratutal 😅 dua ede ede bı hâl oldum ben erken doğmasın diye bir de 14 aylık kızım var onunla nasıl olcak diye korktum yanlız kalcak diye
Mehakil Kubratutal 😅 dua ede ede bı hâl oldum ben erken doğmasın diye bir de 14 aylık kızım var onunla nasıl olcak
Mehakil Ozlemgokce 😅 sanırım öyle yapacak ilk doğumumda suni ile oldu inşallah bu kendi sancım ile olur
Aysehilal Esraabbaa benimkide 36+4 cok fena şimdi bile yatamiyorum uyuyamiyorum uzun oturunca yatınca kalkamiyorum yuruyemiyorum çok kötü yaa
Busra-36 37 haftadayim felaket ağrılarım arttı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum zaman geçmiyor bi an önce dogumumu saglikli sekilde yapıp su agrilardan kurtulmak istiyorum 🙇♀️
Ozlemgokce Busra-36 Aynı şekildeyim yaşlılar gibi oyoyoy ah ah ah vah vah demeden hareket edemiyorum 😂
Ozlemgokce MorKelebek54 Evet gerçekten hazırlıklar bitince zaman iyice yavaşlıyor oyalanacak bişey kalmıyor 😂
Kupra Ilkgebeligim 40+1 oldu kendi sancilarimla.. simdi ki bebemde cok korkuyorum 40 i cok gecer diye ve suni cok mu kotu ya 😞 devlete gidiyorum ….
Ozlemgokce Kupra Suni sancıyı çok kötü anlatıyorlar :( kendi sancın girip çıkıyor çıkınca rahatlıyorsun en azından ama suni sürekli oluyor nefes aldırmıyor diyolar benim ilk doğumum inşallah kendi sancılarımızla doğururuz 🙏😔
AnneBi Ozlemgokce benim de yürüyüş ya da egzersiz yapınca ayyuka çıkıyo ama tüm günn yatıp dinleniyosam ya da hareketleri yapmıyosam sancı mancı yok 😅
AnneBi 123bebek-21 ben 37de gittigimde 3500 demisti, cok kilolu olursa nası normal dogururum korkusu bende de basladı. Yarın yine kontrol var bakalım ne diyecek.
123bebek-21 AnneBi hayırlısı olsun inşallah benim de pazartesi belli olucak ben en son 35 de gitmiştim bugün 38 oldum kaç olmuştur hiç onu da bilmiyorum 🥹
123bebek-21 AnneBi aynen öyle yeterki sağ Salim kucağımıza alalım başka bişey istemiyorum gerçekten 😀♥️
dnzmom_ 123bebek-21 benimde aynı şekilde bebek önde gidiyor 2 hafta öndeydi insilün başladık şimdi 10 gün önde 38 haftada sezaryen olacak