frknncnss Anneolmaknasipolsun yaaa olsun hersey nasip bizimki de belli değil ki henüz Rabbım yakın zamanda doldursun kulağınızı inşallah ❤️
Anneolmaknasipolsun YesimAykut inşallah sizinde tutar ne sebepten kaybetmiştiniz bebeğinizi baya da geç kaybetmişsiniz Allahım acısını unuttursun hemen😞😢
Anneolmaknasipolsun YesimAykut Allahım tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah🙏ilk çocuğunuz mu
RavenV Benim ilk aşılamam tuttu. Akıntım başlayınca bir şüphelendim iki gün sonra gece uykumu almış olmama rağmen gündüz birden aşırı uyku bastırdı ve yattım uyudum. Sonra annemin gebeliğinde yaşadığı aşırı uyku hali geldi aklıma ve test yaptım pozitifti.
Anneolmaknasipolsun YesimAykut ilkinde tutmuş inşallah bu da tutar 😍 Allah sağlıklı gebe kalıp sağlıkla doğurmayı nasip etsin
Anneolmaknasipolsun RavenV ne güzel maşallah ne sıkıntınız vardı yaşınız kaç çok soru soruyorum mazur görün🙏
G50g RavenV 3 hafta önce bende düşük yaptım arkasına korunmadım o gebelikteki gibi akıntı başladı yumurtlama gününden sonra yoğun bir şekilde başka belirtiniz varmıydı