AlyaSu Gmzmtn bende erkek olmasını çok istiyordum eşim ise tam tersine kız istiyordu ilk erkek dediler sonra kız 😊 sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil ilk bebeğim sonuçta😊 Rabbim herkesin evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤗
AlyaSu Gzddlk 13 haftalıkken erkek dedi 17 haftalıkken kız 🤗bu gidişle yine değişecek diye korkuyorum çünkü kendini gizliyor hep 😊
AlyaSu Gmzmtn ara ara hissediyorum ama tam belli etmedi kendini daha belki iki hafta sonra daha iyi hissederim 😊
mrwt157 Gulsum2308 19+0 benimde yarın cinsiyet öğreneceğiz inşAllah gösterirse 😬 kaç keredir doktora gidiyoruz göremedik henüz cinsiyet 🙃
sibelardam Gmzmtn tekme mi nerdeee😔Hareketlerini bile hissetmiyorum desem yeridir üzülüyorum 😔 Benim bebişim kız o yüzden mi acaba erkekler daha hareketli oluyo malum
Gulsum2308 Gmzmtn valla son 10 gündür ufak ufak hissediyorum tekmeleri 😍 babası elini karnıma koyunca atmıyor ama 🙈
Gmzmtn sibelardam benim erkek de ben de pek hissetmiyorum ara ara vuruyor ama o mu emin değilim dogurana kadar hep tedirginlik sanırım bu hamilelik
sibelardam Gmzmtn gaz ve bağırsak hareketiyle karıştırıcaz düşüncesiyle yalancı çoban misali hareket hissetsek de değildir diyorum😒😒 İst da mısın sen
istkizannesi Gmzmtn yok canım yok bu gaz gibi değil. Bebeğindir emin ol. Gaz hareketinde vurma hissi yok dolaşma hissi var. Bu baya pıtır pıtır vurma hissi
istkizannesi AlyaSu ya çok şaşırıyorum böyle şeylere. Ben baya alışveriş yaptım kız diye:/ renkli mi baktı doktorunuz? Ben cihazına çok güveniyorum ama bilemedim şimdi:(