9 ay boyunca hep pozitif doğum hikayeleri okuyarak kendimi normal doğuma hazırladım, ilk çocuğum olduğu için bilinçsizliğimden kaynaklı doğumun nasıl başladığı vs tüm başlıklara baktım yeşilyurt devlet hastanesi takipliydim daha sonra doğum için anneme geldiğimden kaynaklı ve son haftalarda aşırı ağırlaştığım için sürekli tansiyon düşmesinden kaynaklı buca kadın doğum takibine geçmek durumunda kaldım ilk gittiğim de herşey çok güzeldi ocak sonu doğumum bekleniyordu daha sonra 15 ocakta kontrole gittim 38+3 olmuştum doktorum acil doğuma girmem gerektiğini söyledi ve eşimle bile doğru düzgün konuşma fırsatım olmadan yatışım yapıldı ve doğumhaneye alındım doğumhane dediysem de öyle bildiğiniz gibi değil 10 odalı bir yer ve herkes odalarda tek kişi her neyse getirildim odaya yattım ilk 1 saat herşey normaldi oysa ki ne sancım ve suyum nede açılmam yoktu ama bana açılman çok ilerlenmiş dendi bir süre sonra öğrendim ki açılmam 1 cm miş ve 15 dakika da bir alttan kontrol edile edile zorla suyum patlatıldı açılmam ilerlememişti alttan fitil suni için verildi tekrar sürekli alttan, kontrol edildi üstümde kazağım gözümde lensim altımda çorabım olacak sadece alt kısmım çıplak doğurmam için bekletiliyordum. Hiç bir ilerleme olmadığı için defalarca suni sancı damardan verildi bir yandan idrarım akıyor bir yandan kanamam var bir yandan suyum akıyor o pisliğin içinde o sedyede yatmak zorunda kaldım. Acıdan bağırdığım için doktorlardan yemediğim hakaret hemşirelerden işitmediğim azar kalmadı anneliğime kadar laf söylendi. 15 saat sonunda gelen ıkınma isteğimle doğumun başladığını anladım ve, ne doktor ne ebe gelmiyordu en son çocuğumun çıkmaya yakın olduğunu hissedince yardım edin doğuruyorum çığlıklarımla geldiler ve hazırlık yapılana kadar 2. Ikınmamda bir hemşire tüm var gücüyle karnıma çıkıp bastırmaya başladı çünkü müdahale edilene kadar bebeğim içerde sıkışmış ve havasız kalmıştı doğum gerçekleşti ve onlar yüzünden hiç bir sağlık, sorunu olmayan bebeğim 4 saat küvezde kaldı. O pislikten dolayı kanımda enfeksiyon çıktı ve günümden fazla hastanede kaldım. Diyeceğim o ki bir başınıza doğuruyorsunuz ve işkence çekerek. İnek gibi ağırda doğursaydım daha konforlu olurdu. Lütfen gitmeyin gidecek olan tanıdığınız, varsada engelleyin