Merve_3351 Arakadslar kac pijama götürüyoruz hastaneye ve bunlari bebek doğdukdan sonra giyiyoruz degilmi beden için soruyorum
Adenala Merve_3351 Trendyolmilladan aldım 1 beden büyük olacak şekilde evet doğumdan sonra odaya çıkınca giydiriliyor galiba
senafa_ Merve_3351 ben iki yada 3 adet götürecegim ilk bebegımde 3 tane götürmüştüm dogumdan sonra kullanıyoruz dogumdan sonra göbek 6 aylık gibi kalıyor genelde 😃
elmaelmaelma Merve_3351 2-3 takım yeter. doğduktan sonra giyiyorsun ama göbek açısından çok da farketmiyor. Bebek çıkınca hemen eski halime dönerim diye düşünme. 9 aylık gibi olmasa da 6-7 aylık hamile karnı gibi oluyor ilk günler. Küçük almayın o yüzden.
Agg0207 Merve_3351 iki doğumdada 2 tane götürdüm yeterli oldu bebek doğduktan sonra giyiyor kan zaten ameliyat önlüğü oluyor üstünde doğuma giderken
asell13 Merve_3351 2 takım katacam 2 de alt pijama bol bol iç çamaşırı atlet yeterli olacağını düşünüyorum. Eksik olmasın abartmayada gerek yok ama tabi . Doğumdan sonra giyiliyor canım ben en büyük bedeni alacam rahat etmek için
ikiminikannesi_ İlk doğumda iki tane götürdüm bir tane daha olsa iyiydi şimdi 3 tane goturcwm nasipse çünkü terliyorum helede sezeryansa. Ama bebeğe çok götürmek lazımmış benim ilkinde oglandi çok çiş kazası yasadik😁