Elcintugce Kızlar 8+2 deyim geçen hafta çok kasık ağrım olmuştu ama 2. Adet dönemim diye takmadım. Ancak dün bulantı baş dönmesi titreme ve çok minik lekelenmeler oldu bugün de yine bel agrısı ve minik lekelenme devam ediyor çok endişe ettim var mı fikir olan
Lekna Elcintugce benimde olmuştu hatta leke değil baya kanamaydı kan pıhtısı bile gelmişti geçen hafta doktora gittim acil düşük tehlikem varmış 1haftadır progestan hap ve iğne kullanıyorum bence hemen doktora gitmelisin canım allah şifa versin
Bayoloji Elcintugce cnm benimde ayni haftlarda kanamam olmstu hatt pihti gelmsti sonrasinda kahverengi lekelenme doktora gittm ertesi gun yerlesme kanamasiyms ondn sonrada 1 kere kahverengi lekelenme yasadm sukur yarin dogumum var bi sıkinti cikmadi ama tedbiri elden birakma sende doktoruna gorun hemen baksin kanama alanin varmi diye ben progesteron igne vurulup 1 hafta dinlenmistm evde
Caglaasya Elcintugce 7 . Haftadan itibaren bende de kahverengi lekelenme oldu 2 hafta fln sürdü doktora gittim ilaç verdi progestanı ağız yoluyla kullandım lekelenmem geçmedi sonra fitil olarak kullandım 2 güne geçti o gün bugündür lekelenmem olmadı şükürler olsun şuan 22+1 olduk. Sende ihmal etme doktora görün
Elcintugce Sonsuzluk aslında lekelenmeyi ilk başta anlayamadım o yüzden oldu sanırım ama yârin gidicem