SonsuzMaviiii Kızlar doğuma son 20 günüm kaldı.. Zeynep kamil’de doğum yapacağım muhtemelen. Bu sene doğum yapan, deneyim ve bilgilerini paylaşabilecek olan var mı? Düzen nasıl işliyor yani refaketci alınıyor mu ne zaman alınıyor vs vs gibi
Nnoktaa SonsuzMaviiii 31 aralıkta doğum yaptım. Doğum odasına kadın refakatçiniz alınıyor. Doğum başladığı zaman dışarı çıkarılıyor. Doğum sonrası odayı bir kişiyle paylaşıyorsunuz. Kadın refakatçiniz yanınızda kalabiliyor. Başka sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
Maydogdu34 SonsuzMaviiii orası için çok iyi diyorlar özel gibiymis. Bana uzak diye kartal Lütfi Kırdara gidiyorum. Doğum için Zeynep kamile acilden giriş yapsam alırlar mı acaba ?
SonsuzMaviiii Nnoktaa çok teşekkür ederim öncelikle.🌸🤗 Sancı sirasinda bazı hastaneler kalkma yat gibi şeyler söylüyorlarmış. Zeynep kamil’de nasıl bu düzen. Yani sancı sirasinda eğer normal yaptıysanız dogumunuzu neler yaptınız? Bir de doktor ve ebelerden memnun kaldınız mı?🥰
Nnoktaa SonsuzMaviiii suyumun gelmesiyle acile gittim 3 cm açılman var dediler nst bağladılar sonra tamam artık seni doğum odasına alıyoruz dediler. Üstümü çıkardım. (Ayağınızda mutlaka terlik olsun) önlük giydim. Koridorda bir süre yürümeye çalıştım. Sancım olunca pilates topunun üstüne oturdum. Daha sonra tekrar nst bağlandım ara ara söktüklerinde kalktım tuvalete gittim yürüdüm. Sancılarım sıklaşınca benim kalkasım gelmedi daha doğrusu mecalim olmadı. Ekipten ve ebelerden son derece memnundum. Hatta doğum hikayemde paylaşmıştım. Ebe Eda Karasu. Son derece tatlı bir ebeydi ona denk gelirsiniz inşallah. Ben bebek kıyafetlerinin olduğu çantaya güzel notlar yazmıştım oğlumun dilinden. Hemşire abla çok güzelsiniz gözleriniz çok güzel umarım çok ağlayıp sizi üzmüyorum gibi şeyler yazmıştım. Ebelerin çok hoşuna gitmiş. Mutlu olmuşlar. Kısaca ben çok pozitif ve tatlı dille yaklaştım onların yaklaşımı da aynı şekilde oldu. Doğum gerçekleşti. Edanın üslubu aynı şu şekildeydi. Bitanem şimdi karnına biraz baskı yapcam amacım canını acıtmak değil plesenta çıkarılacak ve rahimin toparlanması için bunu yapmam gerekiyor.. canınız sağ olsun demiştim o haldeyken 😄 doğum hikayenize kendinizi pozitif hazırlayın her şey pozitif olsun. O hastanede her kesimden insan doğum yapıyor. Ve ebelerin doktorların anlayışa ve güleryüze çok ihtiyacı var. Karşılaşınca onlar da size aynı şekilde davranıyorlar.
SonsuzMaviiii Nnoktaa yaaa çok iyi yapmışsınız notlar hazirlayarak☺️bende pozitif şeyler düşünerek ilerliyorum su an bakalım hastane konusunda merak ettiğim şeyler vardı çoğunu cevaplamissiniz tekrardan çok teşekkür ediyorum 🤗❣️inşallah güzel bir doğum geçiririm🤲🏻
Rabisozdmr Nnoktaa Bende İlhan Varank takipliyim beğenmedim orayı, doğumuma çok az kaldı Zeynep Kamile de gidip bakmak istiyorum
SonsuzMaviiii Rabisozdmr evet İlhan Varank ’a gidiyordum bende başta. Çok da önerilmediğini görünce bende Zeynep Kamile devam ettim. Siz kaçıncı haftadasiniz? ☺️
SonsuzMaviiii Maydogdu34 hiç bilmiyorum inanın ama bir sormak lazım yine de hastaneye. Bir arkadaşım takipli olmayınca doğum için bazen sorun olduğunu almadıklarını falan söylemişti başka bir hastane için. Ama Zeynep kamil’de de böyle midir bilmiyorum
ayferalp Ben de ordan takipliyim iki aydır şu an son günlerim ben avcılardan geliyorsam herkes gelir ☺️ şu anlık bir sıkıntım yok güzel ilerliyor süreç