yasemincicekkk Donthappymom reglinin 1. Günü başlıyorsun kahvaltıdan sonra 10 gün iç 10.gün bırak . Ovülasyon takibi yapıyor musun yapıyorsan hangi marka testleri kullanıyorsun ? Eğer ovülasyon takibi yapıyorsan pik gördüğünde havuç ye ve bol bol su iç
Donthappymom yasemincicekkk ovulasyon testi bazen yapıyorum bu ayda yaptım döngünün 13. Günü yumurtlama gecesi de çatlama oldu Birgebeningünlüğü sayfasından aldım testi günde bir defa mı kullanıcam eşim eczaneye sormuş yokmuş nadir mi bulunuyor acaba
Ayse6575 Ben 4 kere geçirdim evlendiğim ilk ay ve sonrasında üst üste 4 kere kimyasal gebelik yaşadım bütün testler rahim filmi herşey yapıldı hiçbir sorun yok 3 yıldır evliyim letu tedavisine başladım
yasemincicekkk Donthappymom evet günde 1 defa. Donthappymom evet günde bir defa , her eczanede olmayabilir Trendyolda var canım
Donthappymom yasemincicekkk tamm canım resimlerini atar mısın emin olmam için birde doktor mu verdi sen kendin mi kullandın bunları
yasemincicekkk Ben kendim kullandım doktor önerisi değil canım . Linkini bırakıyorum https://ty.gl/9ewlxoqzln