Merveeel 12 olan beta değerim 2 günde 24.8 e yükselmişti 6 gün sonra baktırdım bu sefer 22.3 e düşmüş kimyasal gebelik dediler haliyle çok üzüldüm
yasemincicekkk Merveeel ben yaşadım canım . Ağustos ayında yaşadım, Kasımda tekrar hamile kaldım . Hamile kalmaya çalıştığım için en azından tüplerim biri açıkmış , hamile kalabiliyorum diye kendimi teselli etmiştim , ki haklıydım da :) sende sıkma canını
iremkayhan Merveeel evet yasadım ama bi kere ustunden bi kac ay gecınce hamile kaldım şuan 5 aylın hamileyim
YagmurrrB Ben 1 ocakta kimyasal olduğunu öğrendim 3 ocakta regl oldum ve 1 şubatta tekrar hamile olduğumu öğrendim :) hevesin kursağında kaldı üzüldün ilk gebeliğindi belki ama yine olacak canını sıkma hiç
Donthappymom YagmurrrB sen şanslıymış ondan böyle güzel konuşuyorsun. Ben 18 ay önce yaşadım ondan sonra olmadı hayıt tohumu, soğan kürü, bitikisel ilaç takviyesi ne yaptıysam da olmadı 😊
Fhryhzr 2023 nisan ayında yaşadım 800 lere kadar yükseldi hcg ama bebek hiç görünmedi 28 nisan da kanama ve hcg düşüşü başladı 1 Haziran da bir kez adet gördüm şimdi 37 haftalık hamileyim ❤️
srparlk Kimyasal gebelik ilk başta çok üzüyor insanı ama bütün doktorlar hamile kalabiliyosn sevin demişlerdi bende kimyasal gebelik yaşadıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Bu süreç seni üzer elbet ama olumlu tarafından bak hamile kalabiliyosn.
yasemincicekkk Donthappymom bitkisel diyerek masum düşünüyoruz ancak bu otlar bir yandan belki bir şeyleri düzeltirken bir şeyleri de kesinlikle bozuyor . Ben bunları bırakıp vitamin takviyeleri kullanmaya başladığım ay hamile kaldım . Kimyasal geçirdiğim zamanda vitamin kullanmıştım . Şimdi ki hamileliğimde vitamin takviyeleri ile oldu . Arada otları içtiğim zaman kayıp zaman oldu benim için
YagmurrrB Donthappymom ne dememi istersin ki artık olmayacak mı diyeyim? Benim de ileri derece haşimato hastalığım var yeni öğrendiğim pcos hastalığım var böbrek hastalığım var önce değerlerimi normale çevirmeye çalıştım sürekli ovülasyon testi kullandım kimyasal gebeliğim 5 ay denememin sonunda oldu. Rahatsızlığınız yoksa ovülasyon testini deneyin Rabbim aratmasın o bebek de nasibi olduğunda gelecek hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
Donthappymom yasemincicekkk hangi vitaminleri kullandın bizim ile paylaşırsan belki bizde kullanır ☺️☺️
Fundisko yasemincicekkk merhaba, vitamin kontrolüne hangi doktor hangi bölüm bakıyor . Bende baktırmak istiyorum da
yasemincicekkk Donthappymom İnofolic - pembe kutu ( ben zayıfım kilo problemi olanlarda mavi kutu öneriliyor ) - yumurta sağlığı için Selenyum takviyesi ( yumurta kalitesi için çok önemli) Nutraxin çocuklar için olanından balık yağı B12 takviyesi . Balık yağını ve b12 yi kendi sağlığım , selenyum ve inofolici bebek olsun niyetiyle kullanmıştım ama hepsinin bebek için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü hamile kalınca bebek bizim depolarımızdan besleniyor vicdanen de bu konuda çok rahatım. Eğer yumurtlama takibi yaparak hamile kalmaya çalışırsan yumurtlama zamanı yani piki görmenle birlikte bol bol su iç . Bunlarla bir kaç aya hamile kalırsın diye düşünüyorum canım
Mommybabyy Merveeel bende yaşadım 1 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim endişe edilck Bi durum değil sürekli tekrarlamadğı sürece
YagmurrrB Nilaypinar evet ya normalde 4 günde bitmiş olurdu baya kanamam oldu 6 gün falan sürdü hiç azalmadan. Son gün birden kesildi