ikibebeklianne_1 Merhaba, Ankara’da özel hastane de kontrol ve doğum yapacak olanlar varmıdır.Nereyi tavsiye edersiniz fiyatları nedir.
tugcesakzci ikibebeklianne_1 sincan lokman hekim de doğum yaptım 19 gün oldu çok memnun kaldım. Ben yazın 12 bin TL’ye paket almıştım komple her şey dahildi muayene doğum vs ama şuan aynı paket 30 bin civarı
MelikeDurmaz ikibebeklianne_1 ben özel magnet hastahanesinde yaptım doğum paketi ama ben 2.5 yıl önce sadece son 4 ay için aldim 6.500 odemistim Şimdi sordum tekrar ful doğum paketi 35 bin tl
myavocado Kubra388 ben Ankara Liv hastanesine gidiyorum doktorum coşkun hoca gayet memunum. Hastane zaten çok temiz çok ilgili bir hastane, yıllardır başka her şey için de live giderim. Özel sağlık sigortam olduğundan ücretleri net bilmiyorum muayene ücretini filan ama doğum paketi fiyatını geçen ay sormuştum, doktora göre küçük farklılıklar oluyor, coşkun hoca için normal sezeryan farketmeden 50.000tl denmişti, kontroller ve pek cok tahlil tetkik dahil, ama 4′lü tarama testi ile ayrıntılı ultrason dahil değilmiş bu fiyata, ve eğer normal doğum olup da epidural anestezi olursa o da dahil değilmiş ayrıca ücretliimiş.
Kubra388 myavocado ben hastanenin sadece coşkun hocanın doğum ücretini öğrenmek istiyorum paket zamanını geçtim
myavocado Kubra388 pelet olarak sormuştum dediğim şekilde 50.000 idi ama sadece doğumu bilmiyorum. Telefonda da bilgi vermiyorlar o konuda ama gitme imkanınız varsa hastaneden bilgi alabilirsiniz.