Kadriye_cnck Arkadaşlar 17+6 dayım daha çok pahalanmadan park yatak almayı düşünüyorum daha erken mi? Siz ne zaman aldınız?
annelik_4 Kadriye_cnck evet günden güne herşey ateş pahası oluyor maalesef biz çoğu şeyi aldık 20.haftadan sonra şuan 24 haftalık olduk çoğu şey bitmek üzere cinsiyet belli olduktan sonra bence başlayın
gulsozel Kadriye_cnck benim çevremde herkes 6.aydan sonra alışverişine başla dedi ben de öyle yaptım 24. Haftada başladım, her şey günden güne pahalanıyor, bence siz de alabilirsiniz devir ekonomi devri 😅
Anonimoo Bence uygun olduğunuzda alın çünkü her şey pahalanıyor ben belki sizden de önce almışımdır erken aldım şuan 25+6 yız ve çoğu eksiği bitti
Kadriye_cnck Anonimoo Ben hoffie markasından beğendim 2740 tl bana uygun geldi.Daha önce bu markayı kullanan var mı acaba? Park yatak alcam bu arada.
Merve_3351 Kadriye_cnck Bencede Al yani 2 gün sonra bile fiyatlar değişiyor benm ki sorunluydu gebelik testler felan yaptık şükür iyi çıktı 18. Haftaya kadar herşeyini bitirdik sayılır suann 25
Didar-89 @"Kadriye_cnck Durumunuz müsaitse alınabilir tabiki ben liste yaptım 3 aya böldüm tüm masrafları bu ay son ayım beşik ve arabasını aldım ve bitirdim çok şükür 🙏☺️
1H1Smomyloading Kadriye_cnck ben bu Salı aldım daha doğrusu anneannesi hediye aldı kızıma🥰 20. Haftadayım
Hlnnyldzz 4 aylık hamileyim dün arabayı bugün park beşiği aldık bir kaç parça kıyafet falanda gördükçe indirim alıyorum. Bence alman mantıklı ben geçen ay almadım diye pişmanım her şey zamlanıyor