Merviiss Ya ben biraz korkuyorum 18 aylık oğlum var sürekli kucak istiyor emiyor vs zarar verir mi 5 haftalik hamileyim daha
umena Merviiss bende 17 haftalık hamileyim bebeğim 10 aylık alıyorum kucağıma kgli bir bebek bide kolum ağrısından başka sorun olacağını düşünmüyorum Allah’ın izniyle 😅
_ozlmm Merviiss Benim de oğlum 16 aylık 6 haftalık hamileyim sürekli kucak istiyor önceden bu kadar değildi hissetti galiba abi olacağını 😂 bende sürekli taşıyorum özellikle dışarı çıkınca yürümek istemiyor arabaya binmek istemiyor mecbur taşıyorum biraz panik oluyorum ama Rabbim korur bebişleri 🙏🌸
Gokyas Merviiss benimde 28 aylık kızım 22 haftalığım ama mecburen alıyorum yaşadığım sıkıntılara rağmen
Seval88 Merviiss 17 aylık kızım 35 haftalık hamileyim hep aldım alıyorum da oda bebek yapacak bir şey yok sol bel kemiğimde tasidim genellikle
NM_mom Benim de kızım 15 aylık, 11 haftalıkta hamileyim. Alıyorum bi sıkıntı yaşamadım, sıkıntı olcağını da sanmıyorum. Riskli bi hamileliğin yoksa bir şey olmaz bence
1prenses 3.5 yaşinda kızım var 29haftalık hamileyim uzun mesafe yürüyünce özellikle rampa yukarı çıkarken yoruldum deyip kucak istiyor ve alıyorum Rabbim korusun karnımdakini oda bebek oda bebek yapacak bişey yok 😇
htc2000 Oğlum 2 yaşında, 10 haftalık hamileyim. Küçük riskler olsa da almak zorunda oluyorum. Yıkıyorum ya da kucak istiyor ama şükür bir sorun yaşamadım daha. Ben de emziriyorum daha kesemedim sütten.
Kahverengi Merviiss 13 kilo oğlum var şuan 28 haftalık oldum Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım tek bel ağrısı oluyor oda zaten bu haftalarda normal almasamda ağrır
Polatalemdar Merviiss 34 haftalık gebeyim 14 aylık oğlum var ne emekliyor ne yürüyor habire kucağımda 😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨😮💨