Patito__ Seda344 kisinin uzerine tikla sonra sag ustte uc nokta var oraya tikla mesaj gonder yaziyor ordn mesjlasiliyo :))
Seda344 Bbk88 geçiyor galiba. Ama benim 2 aşılamam vardı. 2 aşılama yapana devlet rapor veriyor. Bazı hastaneler rapor çıkarıyor. Biri de gop. Çapa. Ben gop Murat hocayı daha çok beğendim. 2 aşılama raporumu verdim. Onlarda rapor çıkardı. Yarı fiyatına yaptırdım. Eylülde ödeme yapmıştım. İlaçlarla beraber bana 37 bine denk geldi. Belki vitaminler falan geçmiştir. Aklınızda olsun yani. Devlette 2 aşılama yaparsanız. Devlet rapor veriyor. Yaptırdınız doktordan belge istiyorsunuz. Şu ilaçlarla aşılama yapılmış. Gebelik oluşmamıştır diye. O raporu da hastaneye verince. Hastane size devlet raporu çıkartıyor
Seda344 Bbk88 evet hamileyim. İlk denemede pozitif şükür. Yumurta büyütme çatlatma ilaçları. Yumurtalar toplandı. Döllendi. Sonra rahim tedavisi uyguladı bana 4 ay. Rahim kalitesini ve kalınlığını artırdı. Uygun gördüğü an transfer etti
Miniktosbaa Bbk88 tabiki hamileyim olmasam bu uygulama da ne işim var?! Pcos luydum drumun tedavisi İle çok şükür beklediğimiz oldu kendisi zaten PROFESÖR bir doktor işinin ehli
Bbk88 Seda344 ben de gopta oturuyorum da çok teşekkür ederim catlatm iğnesi, aşılama ,tüp bebek böyle ilerliyor süreç dimi benim de bir kimyasal gebeligkm var tek yumurtaligimda pko var aklımda bulunsun kalamazsam Murat Hoca sagolun😍
Seda344 Bbk88 valla ben çok sevdim beğendim. İçim hep rahattı. Çalışanlar çok iyi. Halden anlıyorlar. Madem okdar da yakınsın. Denemeye karar verdiğin an git ona. Hiç pişman olmazsın. Ben bu 6 yılda. Değişmediğim doktor. Gitmediğim hastane kalmadı. Tek ordan memnun kaldım
Bbk88 Miniktosbaa bizim gibi bebek isteyenler de var burda🥲 adınıza çok sevindim benim de bir akimyasal gebeligim var tek tarafta pko var .
Miniktosbaa Bbk88 kilo almamaya çalışın doktorum beni ilk önce zayıflattı sonra tedaviye başladı zayıflattı derken dyt gönderdi öyle