Rabiacyrn17 Sema2525 hayııır hala tık yok sabah kontrolüm var bakalım ne diyecekler çok heyecanlıyım 😁
Rabiacyrn17 Sema2525 hastanedeyim şu an doktor suyunda bi miktar azalma var gibi dedi renkli ultrasona giricem bebek sıkıntıda mı ona bakacaklar
MihrimahSerra 40+6 oldum 🤷🏻♀️ hiç bir belirti yol, bugün doktorda kontrolüm var bakalım ne diycek.. artık hayırlısıyla doğurmak istiyorum…
Rabiacyrn17 Sema2525 iyiyim renkli ultrasonda normal çıktı suyu bebekte iyiymiş bi sıkıntı yok 2 günde bire düşürdü kontrolleri yoruldum artık geleceği yok bu kızın 40 oluyoruz yarın 😫
Aysecikkk_ Rabiacyrn17 benimle aynı durumda olan birisi daha güya beni erkek bebek geç gelir diye teselli ediyorlardı senin minnoşta kızmış seninkide gelmiyor
Rabiacyrn17 Aysecikkk_ yaa evet hep kandırdılar beni kız benek erken gelir dye benim kız mı nazlı anlamadım babası küsmüş bize doğmuyor diye çok komik her şey 🤣
Rabiacyrn17 Sema2525 ya bi de her geçen gün tedirginlik artıyor korkuyorum kakasını yaparsa falan diye😭
Rabisozdmr Dilaraaltnk 41+2olduk ne gelen var ne giden 😀 çarşamba kontrole gideceğim.Sancı açılma yok . Suni verirler herhalde
Rabiacyrn17 Rabisozdmr yaaa o kadar oldu mu ben bu hafta artık gelir yok ya 41 42 olmaz diyordum sizin yorumu görünce korktum 😫
Sema2525 Rabiacyrn17 doktora beklemek istemdigini sancı yada sezeryani baslatmalarini söyleyemez misin acaba 🌸
Rabisozdmr Rabiacyrn17 oluyor valla 😂 zamanı gelmemiştir diyip kendimi avutuyorum yoksa psikolojim çok bozuk. Yarın hastaneye gideceğim
eda006 Dilaraaltnk doktorunuz 41 i nasıl bekliyor benimki ennm fazla 40 ı bekleriz dedi millet 42 de doğuruyor ben şaşırıyorum bebek için çok riskli
Rabiacyrn17 Rabisozdmr benimde aynı şekilde bi de sürekli arıyorlar mesaj atıyorlar ağrın sancın var mı diye sinir oluyorum ya
Rabisozdmr Rabiacyrn17 aynen benim de öyle , doğurmadın mı hala diye konuşuyorlar . Şimdi hastanedeyim bakalım doktor ne diyecek
Rabisozdmr Rabiacyrn17 2gün sonra kontrole gideceğim sezeryan olacakmış ama günü belli değil 😒 içimde kaldı çocuk . Neden bekletirler ki