Arkadaşlar ben 8 kasımda hamile olduğumu öğrendim beta 19.98 ile yarısı gün kanamam başladı leke tarzıydı sonra daha da çoğaldı beta değerimde düşmeye başlayınca kimyasal gebelik olduğunu anladık. Çok ağladım canımdan can gitti. Çok şükür ama kürtaj vs olmadan kan yolu ile düştü ne yazık ki. Ne kadar canlı olmasa da o kadar üzüldüm heba oldum ki canımdan can gitti. Sonra vardır Rabbim’in bir bildiği diyip sabır ettim içime attım. Ve bir dahaki ay tekrar hamile olduğumu öğrendim. Belli bir değere kadar beta artış takibi yapıldı sağlıklı mı sağlıksız mı kimyasal mı boş gebelik mi diye. Çok şükür ki herşey gayet güzel ilerledi. Ve biz bugün 14 haftalık olduk teyzeleri🤭 ama yine içimde bir korku var ister istemez Rabbim tekrarını yaşatmasın kimyasal gebelik olayı beni psikolojikmen çok çok etkiledi. Ara sıra sol tarafımda 10-15 saniyelik ağrı olup gidiyor çok hafif kaşık ağrısı bunlar beni korkutuyor ona bişey olursa diye korkuyorum Rabbim göstermesin Rabbim korusun onu Rabbim’e emanet. İster istemez ara sıra burnuma sanki kan kokusu geliyormuş gibi oluyor. Hamilelikte akıntı normalmiş akıntının aktığını hissettikçe de korkuyorum. Güzel mesajlarınıza, desteklerinize ihtiyacım var. Ve güzel dualarınıza talibim. Normal mi bu durum. Rabbim bekleyenlerin güzel sonuçlar almasını, hamile olan arkadaşlarımın da sağ Salim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim