meva_apo25 İki kız evladım var 3.ye hamileyim ve hep erkek hissettim doktor 16. Haftamda kız dedi yanılma olsun lütfen detaylıya girmedim henüz sağlıklı va hayırlı bi erkek evlat nasip etsin bana da 🤲🤲
Melekprenses meva_apo25 rabbim hayirli ,saglikli sihhatli, afiyetle buyutebilecegin kolaylikla olacak salih bir erkek evlat nasip etsin. Gonlundekini ömrune hayirli sekilde nasip etsin 🤲 bende kiz evlat istiyorum cok 🤲
meva_apo25 Melekprenses hayırlısıyla inşallah kız dedi bana da bi boşluğa düştüm sanki hiç üzüleceğimi düşünmemiştim ama üzüldüm açıkcası kimseyle de paylaşmadım henüz ayrıntılıyı bekliyorum paylaşmak için inanamadım hiç
Melekprenses meva_apo25 benim 5 oğlum var bende en son oglumda yasadim bunu seni anlayabiliyorum. Ayrintiliya kadar bekle ben bekledim hayirlisi buymus dedim dogduktan sonra bu duygular aklina gelmiyor tabiki evlat cok seviliyir ben simdi iyiki olmus diyorum.
meva_apo25 Melekprenses üç gündür bi boşluktayım sanki değişik bi duygu eşimle de paylaşmadım daha acaba yanılma olabilir mi diye çünkü çok inandık sanki kesin gibi hissettim
Melekprenses meva_apo25 seni cok iyi anliyirum inan hepsini yasadim .. ne dualar ettim bir bilsen hamileyken hersey Rabbimin taktiri vardir bundada bir guzellik ama uzme kendini .
meva_apo25 Merymee teşekkür ederim yorumunuz için amin inşallah buraya gelip saçma yorum yazanlara da bişey diyemiyorum Rabbim herkesi kalbiyle nafakalandırsın
meva_apo25 Kanatsiz_1_melek bakın yazdığım şeyi yanlış algılamayın lütfen iki evladım da benim başımın tacı ikisini de çok seviyoruz ikisi erkek olsaydı bunu da kız olarak dua isterdim benim kızlara karşı bi kötü düşüncem yok Rabbim herkesin kalbine göre versin edersiniz etmeSiniz o sizin düşünceniz ama buraya gelip de saçma bir yorum yapmanıza gerek yok
Merymee meva_apo25 Rica ederim insan her meyveyi tatmak ister ama en doğrusunu Rabbim bilir başta sağlıklı ve hayırlısını isteyelim sonra gönlümüzdekini inşallah
meva_apo25 Melekprenses yukarıdaki yorumu okudunuz mu acaba Rabbim herkesi kalbiyle nafakalamdırsın teşekkür ederim
Melekprenses meva_apo25 evet okudum amin yazdim ya zaten cok karsilastim boyleleriyle.. saniyorlar ki biz sadece erkek olsun kiz olsun diyoruz hayirlisini sagliklisini istemiyoruz sanki onceligimiz cinsiyeti duamizi bile bizden daha iyi biliyorlar. Hayirlisini isteyin biz bilmiyoruz onu istemeyi zaten .. bosver biyleleri hep var ve hep muhalefet
meva_apo25 Merymee hep öyle dua ettim zaten Rabbim hayırlısını ver dedim demekki hayırlısı böyleymiş 🤲 hâlâ bi umut var içimde sanki değişecek gibi bilmiyorum