bella_xx Merhabaa adetim 2 gün gecikti ve gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama açık kahverengi leke geldi bu neden acaba
Esrabyndr bella_xx yerleşme kanaması olabilir psikolejik olarak gecikme yaşayabilirsiniz doktoruna gidip kan vermenizi öneririm net bir sonuç alın hamile olup olmadığınızı veya düşük riski de olabilir en azından erken önlem almış olursunuz
bella_xx Esrabyndr dün kan vermiştim kanda negatif çıktı ama test yaptım pozitif çıktı ve aynı günde leke oldu
fkrysrdr bella_xx bende adetim iki gün geçti test yapmadım henüz ama bugün açık kahverengi leke geldi adet olurum sandim ama hala bir şey yok
MorKelebek54 bella_xx gebelik de kanamanin her türlusu risk barindirir. Yerlesme kanamasi diyerek gecmemek gerek. Yerlesme kanamasi da olmayabilir cunku. Bence bi hastaneye git en azindan emin olursun bisi olmadiigna dair
ElaEge Kanda negatifse gebelik var diyemeyiz 2 gün sonra kanı tekrarlayın isterseniz ya da düşük tehlikesi olsbilir beklemeden doktora gidin
ilkgozagrim__ Ben adetime 3 gün kala yapmıştım kahverengi akıntı geliyordu test yapmıştım pozitif çıkmıştı şuan 30+6 olduk kızımla çok şükür
bella_xx ilkgozagrim__ darısı bana inşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 🫶🏻❤️