Yusufeymenimm Dün kontrole gittik bebeğim 28 cm 511 gram olmuş sizde durumlar nasıl 🩷 Aşırı belim ağrıyor kalçamda çok ağrıyor ama şükür başka bir sıkıntım yok
yeschef-13 Yusufeymenimm Bende 23+4 pazartesi doktor kontrolümüz en son 5 şubatta 22. Haftada Perinatoloji bölümüne gitmiştim 28cm demişti kilosunu söylemedi sanırım ya da biz hatırlamıyoruz anne baba uzun oda uzun olacak ama normal doğuma bir engel değilmiş boy doktorumuz öyle dedi 🧿🤍💐
yeschef-13 Yusufeymenimm doktorunuza söyleyin değiştirsin ilk hafif suda eriyen veriyorlar genelde ben magnimore plus içiyorum sabah akşam günde 2 multivitamin içindeki yeterli değil sadece full magnezyum almak gerekiyor 💐
Yusufeymenimm yeschef-13 2 hafta sonra tekrar randevum bunu söyleyeyim yoksa çok ağrıyor Sağlık ocağından yazarlar mı acaba
Yusufeymenimm yeschef-13 benimde boyum uzun evet ama normal doğum olmayacak benim sezaryan olacağım inşallah
yeschef-13 Yusufeymenimm Bunlar takviye olduğu için zaten ücretli internettemde alabilirsiniz eczane sayfalarından