Elif3535 Merhaba 18+1 günlük hamileyim boyum uzun olduğundanmıdır bilmiyorum göbeğim çıkmadı arkadaşlar ya nasıl desem dışarıdan hamile olduğum belli olmuyor çıplakken belli oluyor azıcık birde bebişin hareketleri daha hissedemedim kilom 62 toplamda 2,5 kilo almışım sizde durumlar nasıl 🥰
naaazz Elif3535 bnde 16 bugün tam..ciplakkn belli oluyor evet ama normalde yok gibi bide biraz kilom vardi zaten ondan mi bilemedim norml gobek vr 😂
ailecekizledik Elif3535 ben bugün 17. Haftadayım nefesim kesiliyor yürürken 54 kiloyla hamile kaldım 58 kilo olmuşum karnım öyle çok çıktı ki eşim dalga geçiyor çek bakayım içeri diye😅 daha şimdiden böyle isem son zamanlar nasıl olurum inan korkuyorum🤪🥰
Cocoo Elif3535 ben 20 haftalik oldum hala belli olmuyo sadece dar bisey giyince belli oluyo bende cok merak ediyorum nezmn buyuyecek 48 kiloyla hamile kaldim suan 55 oldum 😂😂
derya14 ailecekizledik Bende aynıyım sizinle 17. Hafta 54 kiloyla kaldım 59 oldum hatta 😔doktor kesinlikle Kilo almıcaksın dedi ama azda yesem Kilo alıyorum maalesef
Elif54 😄 Çıkar hanımlar dert etmeyin küçükler daha son zamanlarda öyle bi cikarki giyecek kıyafet bulamazsınız 🙈 sağlıkları yerindeyse tek derdiniz bu olsun..
Elif3535 Bltftm hareketlerini ne zaman hissettin ben endişeleniyorum cumatesi kontrolüm var zaman geçmiyor
Bltftm Elif3535 24. Haftada hissetmeye başladım. Doktora sordum herkesin aynı olmaz bende çok geç hissetmiştim dedi. Muhtemelen rahmin geniş bebeğininde yerinbol oyuzden hissetmiyorsun
Cocoo Elif3535 bende senin gibi acaba karnimda bisey olduda ben hisedemiyormuyum diyorum ama ara sira pit pit pit gibi oluyo 18 haftadan beri boyle bende 2 ocakta randevum var ozmn gidecem insallah daha bet bir sekilde hissedemedim
Melike4242 Ben de öyle diyordum. Şuan 23 haftalık artım yavaş yavaş çıkıyor. İçime çekemeyince bu bebek göbeği dedim 😀😀 ama bazen daraltıyor göbek insanı kızlar. Rahat rahat hareket edin. Eninde sonunda çıkıyor 🥳😊
Cocoo Melike4242 cxok sukur hamileligim iyi gidiyiyor ilk uc ay bulantilarla ugrastim suan cok iyi gidiyor ama karnim cikmayinca bi tedirgin oluyorum acaba niye cikmadi niye buyumedi diye ama ilk gebeligim oldugu icin cikmayada bilirmis 😂😂
AcemiAnneee derya14 21 ıncı haftayı devırmemıze az kaldı benım göbek var nefes almakta zorluk cekıyorum sadece 3 kılo aldım sankı sadece 3 kıloyu gobegımle göğsümden almış gıbıyım 😂