Ebrarabla_06 Sibel76_76 Foruma girince üstte üç nokta var ona tıkla orda resim yükle var oraya bas seni Google yönlendirme yapıyor mutlu resim. Com çıkıyor orda yüklemeye başla diyor ona bas orda medya yada kamera çıkıyor sen ben genelde medya’ya basıyorum kendi koymak istediğin resmi gir kopyala buraya yapıştır inşallah anlatmışımdır canım
Ebrarabla_06 Sibel76_76 Foruma girince üstte üç nokta var ona tıkla orda resim yükle var oraya bas seni Google yönlendirme yapıyor mutlu resim. Com çıkıyor orda yüklemeye başla diyor ona bas orda medya yada kamera çıkıyor sen ben genelde medya’ya basıyorum kendi koymak istediğin resmi gir kopyala buraya yapıştır inşallah anlatmışımdır canım
00pamuk00 Merhaba, umarım yukleyebilmisimdir, çok merak ediyorum acaba rica etsem benim için de tahmin de bulunabilir misiniz ? 😊
Ebrarabla_06 Nilmehtap doktor erkek dediyse kolay kolay değişmez canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰
Sibel76_76 Ebrarabla_06 yaptım bu sefer galiba 🙂 heycanla cinsiyet tahmini merak ediyorum 14 haftalık