zeymom_ Hanımlar merhaba 29 haftalık olduk idrar yolu enfeksiyonu var doktor fitil verdi gebelikte fitil kullananınız oldu muu,kullanmaya çekindim
Hamisbayan zeymom_ ben kullandım canım 10 gün boyunca mantar enfeksiyonu geçirmiştim fitilin bir zararı yok korkma 😊
mervebusra zeymom_ tek çaresi kuru dut 1 yemek kaşığı kadar bir kupa sıcak suyun içine koyup demleyin hem suyunu hemde kendisini tuketebilirsin
Nil00 zeymom_ Dr banada verdi daha kullanmadim bugün kullanacam ama nasıl kullanılacağını hakkında pek bilgim yok
zeymom_ Hamisbayan kutu içinde 3 adet var 3 günlük sanırım bende hiç kullanan duymamıştım korkmuştum teşekkür ederim bu akşam başlayayım bende ☺️
1sadeturkahvesii zeymom_ gynomax xl kullanıyorum bende üçlü hatta doktorum yedekli yazıyor enfeksiyon tekrarladığı için bir zararı yok merak etmeyin
zeymom_ mervebusra onu ben denedim kaynattım soğuk suyla bir etki etmedi aksine yükseldi enfeksiyonum acaba sıcak suyun içine koysam daha mı etkili oluyor
mervebusra zeymom_ gebeliğim boyunca enfeksiyonla mücadele verdim şimdi olmamak için bile arada içiyorum sıcak suyla denemeni tavsiye ederim
zeymom_ 1sadeturkahvesii ay inşallah bende kullancam şifa olsun hepimize korka korla yapacam nasıl yapacam peki
1sadeturkahvesii zeymom_ gece yapıp yaptıktan sonra kalkmamak lazım ben gece sürekli tuvalete gittiğim için o imkansız artık ama iki saat kadar bekliyorum yinede 😂 aynı fitili mi kullanacaksınız bilmiyorum benim kullandığım biraz büyük parmağınızla arkadan tamamen içeri itmeniz gerekiyor
1sadeturkahvesii zeymom_ evet bence biraz büyük bi fitil yaparken kendinizi kasmamanız lazım ve dediğim gibi parmağınızla arkadan sonuna kadar itmeniz lazım zorlanırsanız fitili biraz nemlendirebilirsiniz
1sadeturkahvesii zeymom_ 32+4 teyiz şuan da kullanıyorum bu gece son fitili yapıcam hatta ama öncesinde sanırım 26 27 hafta sıralarında da kullanmıştım
zeymom_ 1sadeturkahvesii bende 29 um daha önce idrarımda yoktu enfeksiyon yeni oluşmuş 🙄sizin enfeksiyonunuz kaçtı peki
1sadeturkahvesii zeymom_ hiç hatırlamıyorum inanın bol su tüketmeye özen gösterin ben idrar yolu enfeksiyonundan ziyade vajinal mantar için kullanıyorum fitili