Aysegul166 Brcnblgl ben yaptırmadım ama sordum iki tane özele sordum başka varmı bilmiyorum zaten hastane olarak malatya park hastanesinde yoktu detaylı divanda 2500 tl dedi özel bi doktorun kliniğine sordum 1300 dedi
HawailiMom Malatya Devletlerde yok ben Elbistanda oturuyorum malatyadan randevu almaya çalıştım dr yoktu
Brcnblgl HawailiMom evet ya bende bugün gittim doktor dedi riskli gebelikte yönlendiriyoruz istersen yine de sekretere sor almaya çakış
Brcnblgl HawailiMom anladım sağlıkla geldin inş bende özel bi klinikte gidicem varmış 1500 müş başka yerde yok çünkü
Aleynakymzalp Brcnblgl hangi ozel klink detayli bilgi alabilir miyim hangi şehirde buldunuz bende bulamadim
Brcnblgl Aysegul166 bende malatyadayım übeyt Akçin kliniğinde yaptım bugün 1250 tl herşeyinide baktı bir sorun yoktu bende bütün hastanelere sordum yoktu hiç birinde
Aysegul166 Brcnblgl şehir dılına çıktım haftaya dönünce bende ona gideyim diğerlerne göre daha uygunmuş peki detaylı baktımı
Brcnblgl Aysegul166 evet bütün organlarına baktı yani ben memnun kaldım aşırı uzun sürmedi ama herşeyinw baktı yani 🌸