Yonca_26 Gecen hafta doktorum magnezyum baslatti bacak agrilarim oldugu icin kullanmaya basladigimdan beri haplari afedersiniz ishal oldum magnezyum kullanip ishal olan var mi aranizda normal bi durum mu acaba böyle olmasi
Opheliaxxx Yonca_26 aç karnına mı içiyorsunuz acaba? Aç karnına ishal yapacağını söylemişti doktorum. Yiyeceklerle ya da tok karnına tüketmelisiniz. Tok olduğunuz halde oluyosa bilemiyorum belki ilaç değiştirmek gerekir
kadirvefam Yonca_26 evet malesef bende kendimi bildim bileli sırf bu ishal durumu yüzünden magnezyum kullanamıyorum
dodu0207 Yonca_26 yemek yerken yada yemekten hemen sonra icilmezse ishal yapıyor. Ben magvital365 kullanıyorum suda cözünenden öyle bir sorun yaşamadım
Yonca_26 Opheliaxxx yemek yedikten sonra iciyorum canim tok karina ama hapi alir almaz kari agrisi yapiyo😏
Firstpreg Yonca_26 kadirvefam Magnezyum fazla karbonhidrat alımı ile birleştiğinde ishal yapar. Sevgilerimle ☺️
Yonca_26 Tugces27 kötü durum gercekten ya bacak agrisina iyi geldi ama ishal de kötü oldu napsam bilmiyorum😏
Yonca_26 Lagertha_ olabilir canim bende magnezyuma basladigim günden beri öyleyim bi kac gün ara veriyim dedim hala da ayni sanirim etkisi var🥴
Lagertha_ Yonca_26 doktoruma sordum magnezyumdan olabilir kullanmayı kes dedi devam ederse dahiliyeye görün dedi. Bakalım umarım kesilir
Yonca_26 gizem-cbn bende ara vermeyi düsünüyorum bacak agrim vs olursa alirim tekrar diyorum insallah gecer benim de ishal ya kötü oluyorum 🙁
gizem-cbn Yonca_26 zaten prospektüsünde yan etkiler arasında ishal var maalesef onun yerine maden suyu için ara sıra
Elfthh Suda eriyen benim midemi bozuyordu eskiden kullanıyordum magni plus denediniz mi doktorunuza bı dsnsiin isterseniz 60 tablet biraz pahalı gelebilir ama hiç bir yan etkisi yok ilaç da değil takviye