Liyam Arkadaşlar merhaba Aranızda bu hastanede sezeryan olan varmı ? Kısmetse bu hastanede sezeryan olcam siZler neler yaşadınız Nasıl davranıyorlar memnun kaldınız mı cook meraklardayım 😕
Hulya00 Liyam yanii bende bu cuma gidicem 10 haftalıgım inanın bende bilmiyorum ama iyi diyolar diye duydum hatta bir akrabamız orda dogum yaptı çokta memnundu bende herkesin özel görüşü diyelim ama iyi diyolar
Liyam Hulya00 Bende hamileliğimin başından beri Oraya gidiyorum çokda memnunum şuan 34 haftamdayım ama doğum konusunda Nasıl bilemiyorum tabi
Mkk Ben yeni doğum yaptım doktorundan personeline kadar mükemmel insanlar var Hele doğum ekibi harika insanlardan oluşuo resmen
Liyam Hulya00 Ben denk getirebildikçe Yeşim Özkaya Uçar diye bi doktor var ona randevu aldım gittim cok iyi bi doktor baya ilgili sevecen memnun kaldım cok Ama randevu almadan gitmeyin yoğun oluyo cok hastane
Hulya00 Liyam cumaya randevumm var tuncaya aldım normalde tanıdık doktorumuz var elif yılmaz diye oda doluydu gittigimde istesem verirlermi
Liyam Hulya00 Sizin gideceğiniz doktor da iyi ondada muayene olmuştum İsteyin ben 2kez istemiştim verdiler inşallah size de verirler ☺️