Lavinia96 Momasil_42 bu haftalar tahmin için erken oluyor sanırım. Arkadaşıma 14 haftalıkken erkek dedi. 18 haftada kız olduğu netleşti. Benim de doktorum 11 haftalıkken tahminde bulundu kız dedi. 16+4te gittim yine kız kesin dedi haftaya detaylı ultrason var bakalım.🙏🏻😂😍 gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏🏻🥰
Amanguzelyavasyuru Ftmsntrk yok ben görmedim kız gördüm dedi doktor 18.haftada detaylı ultrasonda kesin erkek cinsiyeti dedi perinatolog çok şaşırdım💔
Ftmsntrk Momasil_42 hakkımızda hayırlısı olsun canım sagsalim alalım kucağımıza kız erkek farketmez alışveriş için biraz beklemek lazım o zaman 😀
tugbaturkballi Ben de fotoğraf eklemek istiyorum ama beceremedim kızlar, of çok merak ettim benim bebişime ne diyeceksiniz 🥰
Momasil_42 tugbaturkballi Google a mutlu resim yazıp çıkan sayfaya fotoğraf yükleyip kodlayıp yapıştırmanız buraya yeterli 🌸
sakinanneee3 Momasil_42 heyecanı anlıyorum ama 12 hafta çok erken anca tahmin vs olur burda kaçıncı haftalarda degişenler var yani drlukta bişey yok
tugbaturkballi Minezra kaç haftalık bebişiniz ☺️ doktorum bana da kız dedi ama 12.hafta olduğu için kesin konuşmadı %55 dedi 😇
meva_apo25 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin benimde iki prensesim var 3e hamileyim 16.haftamda kız dendi ama erkek hissediyorum bakalım hayırlısı olsun detaylıda bi süpriz yaparsa fena olmaz bi oğluşum olsa 🤲🤲
Eminekrem42 Momasil_42 bana da ilkte erkek dedi 14. Haftada kız dedi 17 de erkek gibi gördüm ama kıza benziyor dedi 18+3 te detaylı da kız çıktı 😂
Momasil_42 Eminekrem42 hayırlısı olsun inşallah canım rabbim büyüktür inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız 🌸😍
Eminekrem42 meva_apo25 evet 18+3 de detaylida kız dedi.ama anlamadım devlette yaptırdım 5 dakika sürdü neye neresine baktı o kadar kısa surede
Anneyim5818 Eminekrem42 ama detaylı ultrason 5 dk surmuyo ki en az bi yarm saat surmesi lazm. Hemde 19-24 hafta arasinda öneriliyor. Bi yanlıslık olmus olmasn. Ben 20. Haftada gidicektim normalde devlete detayliya. Dr 22 de gel daha belli olmus olur organları bi daha git gel yapmış olmazsın dedi
meva_apo25 Eminekrem42 kızlarda yanılma çok görüp okudum ama erkekde nasıl yanılma olıyor onı anlamadım hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin