Bebeklinko24 esnyz14 bir makat geliş sezeryan videosu izledim ebe bastırıyor doktor bebeği çıkarıyor. Ne bileyim onun ağrısı çok olur gibi geldi bana.
esnyz14 Bebeklinko24 benim bebeğim karnımda ne makat gelişti ne baş geliş. Yan duruyordu skdkdjsjf. İzlemeyin böyle şeyler herkesin doğumu kendine özel. Acı eşiğimiz bile farklı 🫶🏼
Bebeklinko24 esnyz14 benimkide biraz sayko duruyor. Yüzünü göremiyoruz mesela hiç 😥 o kadar yürüdüm ne yaptıysam dönmedi bilmiyorum artık
esnyz14 Bebeklinko24 ahahha bizde hiç görememiştik ya doktorum sırtımdan bakardı görebilmek için. Minik keçiler🫶🏼
Cnsub Bebeklinko24 ağrı kesici bana eve çıkınca majezik verdiler günde 3 kez içtim 3-4 güne bitti tabi o zaten sonra geçmişti ağrılar dayanılmayacak gibi değil. Şimdi ağrım olursa sade bi kahve içiyorum hemen geçiyor zaten şiddetli olmuyor. Baş ağrısı boyun ağrısı ve bel ağrısı olmaması için ameliyattan sonra ilk sıvı alımında 1 bardak suyun hemen ardından bana 1 bardak sade sütsüz nescafe içirdiler ilk 2 gün 4-5 saatte bir nescafe içtim. Hiç ağrım olmadı baş boyun bel maşallah hiç yaşamadım ben ağrı. Kahve içmenin amacı o dediler 2 gün sonrasında başım hafif ağrıyacak gibi hissedince hemen bi küçük yarım bardak kahve yapıyorum geçiyor 😄 bugün 1 hafta oldu mesela günde 1 kahveye düştüm yavaş yavaş geçiyor vücuttan gidiyor anestezi geçiyor
Minigiim-vebenn52 Bebeklinko24 bana uyusmadan taktılar bir acı olmadı ilişkiye girer gibi bir his düşün ama talep edersen uyuşunca takın diye yapabilirler
umrumdadegil Bebeklinko24 canım yanına bence kayısı hoşafı al gaz çıkarmana yardımcı olur gaz çıkarana kadar çorba hariç bişey yiyemiyorsun aç kalmıştım baya bi zorlayıcı oluyor
Mlk2304_ Bebeklinko24 o haftalarda benimde makat gelişiydi , ilerleyen haftalarda doğum pozisyonu alıyor canım. Riskli gebeliğin yok ise doktoruna sorup , youtube de videolar izleyerek dönmesini sağlayabilirsn. Tabi dönmeyen bebek dönmüyor orası ayrı🥰
Bebeklinko24 Mlk2304_ riskli bir gebeliğim yok ama doktorum çok önermiyorum dedi plasenta ayrılabilir falan dedi bolca yürüyüş yapabilirsin de dedi bakalım yürüyorum ama inancım yok açıkçası 🥹