MelodyFairy Teslimenursevil benimim yumurtam 23 olmuştu femerayla sonra çatlatma iğnesi oldum çatladı ama akıntım olmamıştı
Teslimenursevil MelodyFairy benim 3 gündür aşırı akıntım oluyor adet iç çamaşırımı ıslatıcak kadar ovülasyon testiylede kontrol ediyorum pzartesi 12mm ydi yunurtam büyüdü mü diye metakta ediyorum
Melekprenses Teslimenursevil benimde dun cok akintim.vardi bugun de oyle bugun ovulasyon testi yapacagim ne durumda . Dun haric onceki 2gun yaptim silik cizgiydi ..
MelodyFairy Teslimenursevil ben mesela artık takıp etmiyorum ama yumurtlama akıntısı görüyorum Yani bazen değişir bu durum
Teslimenursevil Melekprenses evet olmamış cumartesi kontrolüm var 18-19 mm olursa çatlatma iğnesi vurulucam o yüzden takip ediyorum olur mu acaba ya
Teslimenursevil MelodyFairy benim geçen ay yumurtlamam olmamıştı akıntım yoktu ama bu ay be olcak bilmiyorum akıntım aşırı
Melekprenses Teslimenursevil pek anlamam canim ovulasyon ilk defa yapiyorum ben akinti olunca yumurtlama oluyor saniryordum ama degilmis sonrasindaki gunlerde oluyormus on belirtiymis mesela bunu ogrenmis oldum ..
Melekprenses Teslimenursevil bilmiyorum ki hic baktirmadim yumurtalarima ben alttan muayene ile mi bakikiyor ona. Bence rahim ici temizlik icin oluyor .. her ay oluyor cunku ozellikle ayaklarimi usuttuysem agrili oluyor ..