MelodyFairy Sanki adet olmuşum gibi veya akıntı geliyor hissi olup hiç bir şey gelmemesi durumu nedir ya ?
Melekprenses MelodyFairy adete yakin oluyor bende bu dedigin. Tuvalet sonrasi taharetten sonra silerken peceteye geliyor bazen .. hamilelik oncesi de olabiliyor yerlesirken sanirim ic temizligi gibi..
Maviikaktus MelodyFairy bende de aynı şey oluyordu 5 gün geçti adetimden şimdi test yaptım çıkmadı bişey
minikmucizeemaak MelodyFairy bende de hep olurdu. Aklımda bebek olduğu için ve umutsuz olunca hep birlerler geldi sanıyordum
Maviikaktus MelodyFairy hızlı gebelik ve kaset test yaptım pazartesiye kadar adet olmazsam kan verecem
minikmucizeemaak MelodyFairy Tıpta illa bi adı vardır. Ben psikolojikmen olduğunu düşünüyorum. Bebek istiyordum ama umudum yoktu ve her an bir şey gelecekmiş gibi oluyordu. Regl görmeyince de acaba belirt mi diye umutlanıyordum
zey-nep11 MelodyFairy canım vajinan kuru kalmıyor kendını koruyor demek. Sordum doktora ben ıcınden akar gibi oluyo blıyorum onu içi ıslak kalsın diye o. Güzel bısey koruyor kendı kendını ❤️
MelodyFairy minikmucizeemaak belirti olarak düşünmedim hiç psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten aktığını hissettim
minikmucizeemaak MelodyFairy Bende gerçekten aktığını hissediyordum ama lavaboya gidince hiçbir şey yoktu, gerçekten aksa zaten illa ki iç çamaşırınds olur
Donthappymom MelodyFairy bilmiyorum ki hatta geçen ay ilk defa olunca hamilelikten şüphelendim mesela tuvalete çıkıyorum böyle aktığını hissediyorum 😥