YeniGelinMeselesi Yesilhome Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla gelmeyi nasip etsin insanlık hali işte beklesin hazır dursun zararı gelmez sonuçta hazır valizin bebe bezini kaç numara koydun acaba 1mi yenidoğan 0 olandan mı 😌
Yesilhome YeniGelinMeselesi 1 numara koydum canım üstünde 1 no yenidoğan 2-5 kg arası yazıyor ama erken doğum olursa prematüre alırız onu hazır etmedim henüz gerçi hastane de veriyormuş sanırım bezi
Temizz YeniGelinMeselesi martta doğum yapacağım için bir kalın battaniye iki müslin battaniye koydum hemşireye vermek için bir alt üst takım penye battaniye. Yedek 2 tane alt üst takım ve bir tulum takım. Bez ıslak mendil yedek önlük ağız mendili şapka çorap falan. Tecrübesizim bende ilk gebeliğim kimden ne duyduysam onu koydum 😀
Yesilhome miranatlas şuan 32 haftama geldim fitil ve ilaca devam ediyorum 29 haftada iğne yaptılar açılmam ve yumuşama var dedi doktorum sadece yatmakla geçirdim şu vakti hala sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum 3 doz da ciğer geliştirme için iğne yaptılar
miranatlas Yesilhome bendr 28+0 ım wc dısında kalkmak yasak iğne ilaç kullanıyorum çok sık wc cıkıyorım neredeyse saat bası wc için ble kalkınca korkuyorum ama sürekli wc ihtiyacım oluyo
Yesilhome miranatlas duphalac içiyorum çok kabız olduğumda ama onun dışında kayısı kompostosu ve zeytinyağı filan içiyorum
seymaa7 YeniGelinMeselesi 30da hazırlayıp koydum bekliyoruz🥰Ben tecrübesiz olduğum için ne bulduysam koydum içine emzik biberon bolca bez alt açma örtüsü kendime 2 takım gecelik emzirme sütyeni/atleti iç çamaşırları çorap
Gggg-12 30 haftalığız sancılarım su sızmam var ve hazırlamadım çok pişmanım en önce hazır edilmesi gereken şey o bence daha yıkamadım bile eşyalarını :(
Mamacitaa5 YeniGelinMeselesi ilkinde 32 den sonra yıkamaya başladım bavul kaçta hazırdı hatırlamıyorum 40.haftada geldi oğlum İkincimde 29 da hazırdı bavulumuz üstü başı Şimdi 37yiz daha fazla ağırlaşmadan yapmak istedim bi de ikinci olunca erken yapmak mantıklı 1 hafta içinde yavaş yavaş yapıp koydum 🤰🏻😇
mrsmom_ YeniGelinMeselesi ayy bu konuda en rahat benim galiba 36 da hazirlamaya basladim 37 olduk daha tam degil 🙈🙈