Anacsevgidolumelek Kizlar doktora danismam gerektigini biliyorum fakat belki basina gelen vardir yardimci olur musunuz? Bekarken gobek iltihabi (omfalit) yasamistim. Doktor cok onemli olmadigini her gun iki defa baticon ve kulak çöpüyle gobek deligimi temizlememi soylemisti ve bir sure sonra gecti ayaklasik 1 yildir olmuyordu ama bu son 3gundur yine akinti var yine ayni sekilde tedavi etmem lazim ama bu sefer 8 haftalik hamileyim. Bebege zarar verir mi gobek deligimi baticon ile temizlemem?
Esramuratt Anacsevgidolumelek Bebege zarar vermez bence sonucta derinin ustu catlamayalim diye bir suru sey suruyoruz gobegimize onun gibi bisey 🤷♀️
Alyabebekk Anacsevgidolumelek zarar vermez canım batikon benim vajinal sıkıntım var şu an doktor takibiyle tedavim yapılıyo bende evde her gün batikonla pansuman temizlik vs öyle yapıyorum. Batikonun zararı olmadığını syledi doktorum
Anacsevgidolumelek Esramuratt bir sitede gobekte tasimiyosun rahimde tasiyosun korkma yazmis ama insanin icine sinmiyor yine de yaa 😕
Anacsevgidolumelek Alyabebekk aay sagol canim benim ben aksam baslayayim inanilmaz rahatsiz ediyor cunku 😚😚😚
Esramuratt Anacsevgidolumelek Bir sorun olucagini sanmiyorum bebek cok guzel korunuyor merak etme guvenli yerde 🙂
Anacsevgidolumelek Esramuratt insallah insallah simdi gidip tedavime baslayacagim:)) Allah evlatlarimizi korusun insallah en güzeline emanetler :)