Deta Çok şiddetli olan bebeğimin hareketleri 29+4 itibariyle günde belki 1 yada 2 kez olacak şekilde azaldı yaşayan var mı doktora gitmeli miyim endişe ettim açıkcası
Elff0 Deta bende sizin gibiydim ve iyiki gittim hastaneye bebeğimin kalbi yawaslamıs aniden sezeryana alacaklardı ama şükür düzeldi aksatmayın lütfen gidn
Esraaaas Deta bebeğin hareketleri kaçıncı hafta da şiddetli oluyor benimki hareketli ama ağrıtacak kadar değil 25 haftalığım
Deta Elff0 çok teşekkür ederim. Şimdi doktor la iletişime geçtim tatlı bir şeyler ye uzan 2 saat de 10 hareket lazım dedi etmezse ara hemen dedi. 13.10 dan beri bekliyorum 2 defa hareket etti galiba gitmem gerekecek benim de
tugba0090 Deta giderseniz buraya yazarmisnz bende aynı durumdayım 30+2 hersey normal görünüyor dedi ama içim rahat değil
Deta tugba0090 24 şubatta normal de kontrolüm doktor 10 defa vursuysa bekleye biliriz dedi haftaya kadar
Deta Elff0 sağ tarafıma yatınca vurdu 10 dan fazla hemde sol a yatınca hiç hareket yok ama. Doktor da bekleyelim dedi 24 ü ne kadar
tugba0090 Deta bende hep sağıma yatınca hissediyorum oturunca falan çok az genelde sabah ilk uyandigimda hareket ediyor inşallah sağlıkla gelirler 🤲🏻
Deta Esraaaas benim 25.haftalar da baya karnım havaya kalkıp iniyordu resmen baya hareketliydi Allahım hepimize sağlıkla doğum yapıp kucağımıza almayı nasip etsin.
Deta tugba0090 Amin amin inşallah Allahım en kolay doğumları sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🙏